Smiley si Gina vor să-și trăiască povestea de iubire, departe de ochii curioșilor. Cu toate acestea, cei doi au planuri mari de viitor, vor să facă nunta și își doresc să devină părinți. Cel puțin Gina a declarat de mai multe ori că își dorește foarte mult un copil. Într-un  interviu pentru tabloidul Cancan, Gina a dezvăluit că așteaptă să fie cerută în căsătorie și că va vrea să ia numele iubitului ei, după ce vor merge în fața altarului. Astfel, îndrăgita blondă se va numi Maria, dacă se va căsători cu Smiley.

Citește și: Gina Pistol, primele declarații despre povestea ei de iubire cu Smiley: „Sunt împlinită. Eu sunt…”

Gina Pistol își dorește să devină mamă

„Dacă bărbatul meu mă cere de soaţă, înseamnă că o să-i port numele. Cred că unul dintre lucrurile pe care omul de lângă mine le preferă este că am simţul umorului. Sunt mai glumeaţă de fel. Tot timpul fac glume… mai tâmpite, mai puţin tâmpite. Dar să spunem că eu sunt o femeie pasională“, a spus Gina Pistol.

De altfel, în urmă cu ceva timp și Andrei Ștefănescu a dat-o de gol pe Gina că are planuri mari cu Smiley, pe care vrea să-l facă tătic.

„Ea este o fată care este îndrăgostită, se simte pe ea şi este un moment foarte important în viaţa ei, simt că îşi doreşte să facă un copil. Noi aveam acces la telefoane. Îţi dai seama după cum priveşte telefonul, era mai mult cu partenerul, decât cu noi. Asta înseamnă foarte mult, pentru că sunt persoane care, nefiind căsătorite, sunt atente cu persoanele alea. Când îi scrii în permanenţă, asta înseamnă că din sufletul tău pleacă foarte multă dragoste. Am văzut-o vorbind despre copil, îşi doreşte să facă copil, a venit şi vremea ei. Acum am văzut-o vorbind despre nuntă, ceea ce înseamnă că e o femeie iubită, o femeie matură, care nu se mai aruncă imediat. Eu cred că este ceva foarte serios între ei, dar eu cred că nunta bate la uşă… Copilul nu poţi să ţi-l plănuieşti, e mai greu cu el…nunta e aşa”, a spus Andrei Ştefănescu la Antena Stars.

Citește și: