Ambii protagoniști sunt ”copți”, așa că dragostea lor matură, dar cu accente copilărești, nu poate lăsa pe nimeni indiferent.

Dacă l-a început s-au ascuns, odată cu sarcina apărută ca un miracol, pentru că Gina Pistol nu credea că va putea rămâne vreodată însărcinată pe cale naturală, cei doi și-au asumat relația, iar manifestările lor de iubire sunt acum publice, în ochii și auzul lumii.

Cei doi își fac adesea declarații de dragoste pe conturile de socializare, iar cel mai recent Gina Pistol a procedat astfel. ”Îți mulțumesc că mă iubești chiar dacă uneori sunt instabilă din punct de vedere emoțional”, a scris în engleză Gina Pistol, mai în glumă, mai în serios, folosind ca haștag smiley_omul, adică numele contului de Instagram al iubitului ei.

View this post on Instagram

A post shared by GinaPistol (@ginapistol)

O declarație care arată multe despre relația dintre ei, în care niciunul nu se teme să fie vulnerabil în fața celuilalt. E drept, însă, că instabilitatea emoțională de care vorbește prezentatoarea TV poate fi dată de valul de hormoni tipic sarcinii.

Indiferent cum stau lucrurile, aproape 10.000 de persoane i-au apreciat postarea, mesajele arătând uriașa popularitate de care se bucură cei doi și atenția cu care este urmărită de toată lumea sarcina ei.