De când a început epidemia de coronavirus toată lumea a rămas în case pentru a se proteja. La fel au făcut și Smiley și Gina Pistol care sunt „colegi” de izolare. Cei doi își petrec tot timpul unul cu altul: își beau  cafeaua împreună, gătesc și se bucură de fiecare moment. Însă, le-au pregătit aseară o surpriză uriașă fanilor.

Gina Pistol, declarație de dragoste în direct pentru Smiley. S-au sărutat în fața camerelor: „Te iubesc…”SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 2

Cei doi au făcut un live pe  canalul său de YouTube în care au vorbit deschis despre relația lor. DEeși Gina a intrat în live pe Skype, pentru că stăteau în camere diferite, ei au recunoscut că stau împreună și au vorbit despre treburile casnice, iar Gina i-a făcut artistului chiar și o declarație de dragoste, spunându-I în direct că îl iubește

„Auzi, te iubesc! Hai acasă!”, a spus aceasta cu zâmbetul pe buze, spunându-i lui Smiley să cumpere o pâine.

În acel moment, Smiley s-a emoționat foarte tare și și-a pierdut cuvintele. Cei doi sunt extrem de îndrăgostiți, iar dialogul dintre ei este savuros.

Smiley a întrebat-o ce o deranjează cel mai mult la „colegul ei de izolare”, iar Gina a răspuns că e dezordonat, iar artistul a mărturisit că face eforturi pentru a remedia acest lucru.

La puțin timp după încheierea dialogului prin Skype, Gina Pistol nu a rezistat tentației și a venit din camera cealaltă, unde se afla, să-l pupe, spunându-i că îi este dor de el.

 

Citește și: