Frumoasa prezentatoare de televiziune a apărut pe Instagram cu mâna bandajată, semn că s-ar fi accidentat la filmări. Dacă inițial aceasta nu a oferit prea multe detalii, ulterior a mai făcut încă o postare în care și-a asigurat urmăritorii că mâna este doar luxată.

”Am căzut. Am fugit după iluzii. Am picat pe lux. Șampanie și confetti. Puteam să fiu neroadă și să mă împiedic pe stradă. Da am ales luxul. Este „decât” luxat”, a scris Gina Pistol la instastory.

Gina Pistol are o problemă delicată

Recent, vedeta le-a mai făcut fanilor o nouă confesiune, spunându-le faptul că se confruntă cu o schimbare ciudată în corp, dar nu știe dacă este din cauza schimbărilor hormonale sau a faptului că a avut coronavirus.

Mai exact, prezentatoarea TV a spus că părul ei a început să aibă un miros neplăcut, dar nu își poate da seama din ce cauză, mai ales că nu a schimbat nimic în rutina sa de îngrijire.

„Mă confrunt cu o situație ciudățică. Nu știu dacă cauza este hormonală sau post-Covid, nu știu, însă, prima dată am crezut că mi se pare. De ceva timp când îmi spăl părul, părul meu ud are un miros ciudat.

Vă amintiți atunci când își făcea bunica sau mama permanent, pe vremuri de mirosea de îți rupea nasul? Mirosea în toată scara blocului. Cam acela e mirosul, nu la fel de puternic, dar miroase ciudat.

Și nu am schimbat nimic în ritualul meu de îngrijire a părului. Folosesc aceleași șampoane, aceleași măști de păr, nu știu, dar e dubioasă rău treaba asta”, a spus Gina Pistol pe pagina sa de Instagram.

Vezi și Cât a slăbit Gina Pistol într-o săptâmână? Vrea să dea jos 12 kilograme

Citește și:

Elena Băsescu, imagini superbe din vacanța cu cei trei copii. I-a plimbat cu mocănița și i-a dus la mănăstiri

Mioara Roman, internată de urgență: ”Rugați-vă!”