Prezentoarea TV dă dovadă de multă ambiție. După doar o lună de dietă, aceasta poate arăta mândră rezultatele. Gina s-a pozat într-o rochie neagră, scurtă, cu un guler mare alb, și cizme bej până la genunchi, iar imaginile cu ea i-au topit pe fani. Și asta, pentru că blondina arată spectaculos și se pare că va ajunge la silueta dorită mai repede decât spera.

gSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Vedeta Antena 1 a mărturisit că ajunsese la 80 de kilograme în sarcină, la acum pe 20 ianuarie cântărea 65 de kilograme. Gina le-a spus fanilor că vrea să slăbească încă 12 kilograme, ca să ajungă la greutatea pe care o avea înainte de sarcină. Astfel, ea s-a apucat de sport și de dietă,sub supravegherea lui Carmen Fit. După doar o săptămână mai scăpase de două kilograme, iar după o lună deja arată spectaculos.

„Azi îi fac o surpriză trupului. Azi mă apuc de sport și dietă. Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vrei 3 ani. În luna a 9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kilograme. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul (n.r. 65 kg). Nu sunt cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt mult mai bine de când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și tonus psihic. Am început un program de 12 săptămâni ca să îmi reintru în formă. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat, cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a spus Gina Pistol pe Instagram., în urmă cu o o lună.