Gina Pistol este cu siguranță una dintre cele mai frumoase graviduțe din showbiz. Ce-i drept, a luat câteva kilograme bune în sarcină, dar nu arată rău deloc. Din contră, parcă e mai frumoasă ca oricând. Drept dovadă stă și apariția ei în semifinala emisiunii „Chefi la cuțite”, unde i-a lăsat până și pe jurați cu gura căscată.

Sarcina îi priește Ginei Pistol. Aceasta radiază de fericire și atrage toate privirile cu fiecare apariție a ei, fiind cea mai frumoasă graviduță din showbiz. Ea a apărut în semifinala de la Chefi la cuțite într-o rochie superbă, lila, din tulle, cu multe volane, și i-a lăsat pe toți cu gura căscată.

Jurații au oftat atunci când au văzut ce ținută a ales prezentatoarea pentru semifinala acestui sezon de la ”Chefi la cuțite”. ”Gina, ce frumoasă ești!”, i-a transmis chef Cătălin Scărlătescu Ginei Pistol, înainte de a da startul semifinalei.

gina-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Frumoasa blondă a mărturisit că sarcina a venit la cel mai potrivit moment, pentru că e convinsă că în urmă cu cinci ani nu ar fi fost pregătită să devină mamă, acum fiind cea mai bună varianta a ei. .

„M-am schimbat, probabil în urma cu cinci ani nu eram pregatită să devin mamă. Acum pot să spun că sunt cea mai bună variantă a mea”, a declarat Gina pentru Neatza.

Citește și:

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Fiica ei îi seamănă perfect

Talentul nebănuit al lui Mircea Radu: ”Îmi place să fac, nu mă pune nimeni”. Fanii sunt în delir: ”Pana aici miroase!”