Îndrăgita prezentatoare TV Gina Pistol a povestit șocată pe Insta Stories momentele dificile prin care a trecut după ce a primit o serie de amenințări de la niște fani mult prea înfocați.

Gina și Smiley radiază de fericire de când au devenit părinții unei fetițe superbe, pe nume Josephine, cu care pune adesea imagini pe rețelele de socializare, dar s-au ferit să-i arate chipul. Proaspăta mămică a mărturisit însă că a trecut prin momente de panică atunci când a primit pe Instagram o serie de mesaje bizarre de la o femeie care o amenința și o critica pentru faptul că nu dorește să își afișeze copilul în mediul online, fiind șocată de ceea ce se întâmplă.

Femeia, despre care Gina spune că e vizibil din felul în care scrie că are unele probleme, i-a trimis mai multe mesaje cu injurii la adresa ei și a iubitului ei Smiley.

“Și mă întrebați de ce nu arăt copilul în lumea virtuală. Mai aveți nevoie și de alte motive? Acestea sunt doar câteva dintre mesajele stranii primite de la această femeie”, a explicat Gina, vizibil tulburată de cele întâmplate.

Pe Instagram Stories, Gina Pistol a vorbit despre mesajele ciudate pe care le-a primit în ultima vreme de la diverși utilizatori în legătură cu fetița ei, nașterea și faptul că evită să își afișeze copilul pe Internet.

gina is joseSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

“Oricum îmi dau o stare foarte proastă. (…) Bă mie nu mi se pare normal astfel de mesaje. Se vede clar că doamna respectivă are o problemă și nu mai stau să mai explic de ce nu vreau să îmi arăt copilul în lumea asta foarte mișto de altfel, în lumea virtuală. Uite de-aia. (…) De obicei cei care mă ceartă și mă întreabă de ce nu îmi arăt copilul sunt oameni foarte agresivi, sunt oameni agramați și oameni care au probleme”, spune Gina.

Din nefericire, lucrurile s-au agravat pentru că vedeta TV a avut parte și de musafiri nepoftiți. Gina a povestit cum s-a trezit la poartă cu niște femei care îi cereau socoteală pentru faptul că ea refuză să își arate fetița în spațiul virtual.

“Și asta cu mesaje pot să le dau block, oricum le dau block, doar că, ce credeți? M-am trezit și cu femei de genul ăsta la poartă. Asta-i trist”, a mai adăugat prezentatoarea TV.

Gina Pistol a devenit pentru prima dată mămică în luna martie a anului 2021, iar de atunci, vedeta și-a încântat fanii cu fel de fel de fotografii în care ori o ține în brațe pe micuța Josephine, dar fără să-i arate și chipul. Ea și Smiley au explicat că au luat hotărârea de a nu publica imagini cu chipul fiicei sale, este ghidată de dorința de a o proteja pe Josephine de energia negativă de pe Internet.

„Este alegerea noastră. Însă nici nu-i judec pe cei care o fac. Eu consider că nu are sens să expun copila la toata energia asta dubioasa de bântuie în mediul online. Cel puțin nu acum”, a scris Gina Pistol pe contul său de Instagram.

De altfel, Gina a publicat noi imagini adorbile cu ea și Josephine, iar vedeta este topită după micuța pe care și-a dorit-o atât de mult. „Nu prea mai am poze in care sunt doar eu. Toate-s cu ea”, a scris vedeta, la descrierea unei imagini cu micuța.

Citește și: