Într-o postare pe Instagram, Gina Pistol a explicat care este de fapt adevărul, recunoscând că, într-adevăr, buzele ei sunt mai umflate în această perioadă.

Gina Pistol a explicat ”misterul” buzelor umflate. Acuzată că și-ar fi injectat botox sau acid în buze în timpul sarcinii, Ginuța le-a explicat urmăritorilor de ce are, de fapt, buzele umflate.

”O să clarific aici totul, că nu am timp să răspund la toate mesajele de pe Instagram. Unu la mână, eu de când m-am operat, acum câțiva ani, mi-am tăiat buza ca să scot din țesut și ca să scot soluția injectată, iar de atunci nu mi-am mai injectat absolut nimic în buză.

Doi la mână, cât de nebună să fiu să-mi injectez în perioada asta, însărcinată fiind, ceva în buze? Și nu cred că există doctor estetician care să facă asta.

Și trei la mână, buzele sunt umflate pentru că…sarcina!”, a spus Gina Pistol pe Instastory.

Practic, vedeta a recunoscut că în trecut și-a injectat soluție pentru ca buzele ei să pară mai mari, dar, ulterior nu a fost mulțumită de aspectul lor, așa că s-a operat tocmai pentru a îndepărta soluția.

Cât despre injectarea cu acid hialuronic sau botox, în timpul sarcinii, așa cum o acuză unii, nici nu poate fi vorba despre așa ceva. Se pare că în mod natural buzele capătă volum în timpul sarcinii, cel puțin în unele cazuri.

Vezi și Gina Pistol a trecut printr-un moment terifiant, în a șașea lună de sarcină: ”Mi s-a întâmplat ceva ce nu mi s-a mai întâmplat de vreo 20 și ceva de ani”

Citește și:

Ion Ion Țiriac se însoară! S-a logodit cu jucătoarea de tenis Sorana Cîrstea

Faimoasa cântăreață nu mai arată cum o știai. Cu părul scurt și blond, e de nerecunoscut!