Adevărul l-a spus chiar bunica vedetei, acum ceva vreme, într-o emisiune televizată, conform Spy News.

Bunica Dumitra, mama tatălui vedetei, Emil Pistol, a povestit în urmă cu ceva timp că ea a fost cea care a crescut-o pe iubita lui Smiley, după ce mama sa a lăsat-o la trei zile de la naștere, iar tatăl său a părăsit-o.

Anii au trecut și, odată cu ei, Gina a crescut, tranformându-se într-o femeie veselă, dar sensibilă, sufletistă, o femeie căreia nimeni nu-i poate rezista. E clar că bunica a făcut treabă bună, chiar dacă startul a fost cu stângul.

”Când sunt mici, copiii nu înţeleg multe lucruri. Pe parcurs, Gina a aflat adevărul. Taică-său nu a lăsat-o niciodată, el şi-a iubit mereu copiii şi a avut grijă să nu le lipsească nimic. Maică-sa, după ce a născut-o, la trei zile a lăsat-o la mine şi a plecat. Eu am crescut-o”, a povestit, bunica prezentatoarei de la ”Chefi la cuțite”.

Gina însăși declara la un moment dat că nu a avut o copilărie în puf și că știe ce înseamnă munca de foarte tânără. Prezentatoarea de la ”Chefi la cuțite” provine dintr-o familie modestă și a fost nevoită să muncească de la vârsta de 17 ani. Prima ei meserie a fost cea de operator xerox.

”Ceea ce sunt eu acum este suma experiențelor trăite, din care am învățat sau nu am învățat ceva. Am venit dintr-o familie modestă, a trebuit să muncesc de mică. Și cred că undeva, oamenii care au fost în situația mea au un pic așa… este sindromul copilului sărac”, a declarat Gina Pistol în urmă cu ceva timp.

Vezi și Prima reacție a Ginei Pistol după ce a născut: „Asa incepe fericirea…”

Citește și:

Mesajul Monicăi Gabor pentru divele care folosesc filtre pe Instagram. Fosta soție a lui Irinel Columbeanu le dă clasă tuturor

Prima reacție a prințului William, după interviul lui Meghan Markle și al lui prințul Harry: ”Nu suntem o familie rasistă!”