Gina Pistol profită de ultimele săptămâni de sarcină și se relaxează acasă pe canapea, alături de pisica ei. Într-un Instastory, ea le-a povestit fanilor cu ce probleme se confruntă în ultimele săptămâni de sarcină.

„Super creepy, nu? Așa respir eu. De vreo două luni sau chiar mai mult de două luni, pentru că am rinită de sarcină. Și uneori, bine de foarte multe ori și sforăi. M-am contrazis cu Andrei că eu nu sforăi până mi-a arătat dovada”, a povestit Gina.

Cu toate acestea, zilele petrecute acasă, pe canapea, pare că o ajută pe Gina și, în sfârșit, i s-au dezumflat picioare.

Ginaa-gravidaaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

„ Dar eu de câteva zile, am și un motiv de bucurie. Bine, fetele, mă vor înțelege, mă vor înțelege. Pot să-mi văd oușorul piciorului. Uitasem că îl am. Nu l-am mai văzut de mult, asta e adevărul. Mamă, ce gleznă subțire am acum”, a mai spus vedeta.

Gina recunoaște că este recunoscătoare pentru faptul că trece prin acest „miracol” de a aduce pe lume un copil, însă susține că nu e deloc ușor să fii însărcinată.

„Între noi fie vorba, sunt recunoscătoare și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru miracolul pe care-l trăiesc. Sunt atât de fericită, dar uneori mai fac și haz de necaz. Nu e deloc ușor să fii însărcinată. 

Eu, care alergam 6-10 kilometri fără nicio problemă, acum, dacă merg 50 de metri, trebuie să iau o pauză. Am și rinită de sarcină, ceea ce înseamnă că nu pot să dorm noaptea. Dacă se întâmplă să pot să dorm noaptea, atunci trebuie să merg des la baie și dacă n-am nimic cu astea două, atunci mă lovește fiica mea.

 Și pe lângă toate astea, am început să am și dureri de spate și sufăr și sindromul picioarelor neliniștite. Mi se umflă mâinile și picioarele, asta și când stau foarte mult. Nu mă deranjează că mă umflu, mă deranjează că mă doare. Am dureri de simt că înnebunesc. Dar, pe lângă toate, le îmbrățișez pe toate. Mai bine le trăiesc, decât să nu le trăiesc. Deci, fetelor, să nu credeți că dacă eu apar la TV nu trec prin asta”, a mai spus Gina pe rețelele sociale.

Citește și:

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți pentru venirea bebelușei. Cum arată camera ei și cine le va boteza fetița?

Anca Țurcașiu, noi declarații despre divorț: „N-am nimic de ascuns…”