Gina Pistol și Smiley nu au vrut să dezvăluie chipul micuței Josephine pe rețelele de socializare, dar cei doi postează adesea imagini cu fetița lor. Cea mai recentă fotografie publicată de simpatica blondă a iscat un val de reacții pe rețelele de socializare.

În doar câteva zile, Josephine va împlini un anișor, iar părinții ei sunt topiți după ea. Micuța a început deja să meargă, iar cea mai recentă imagine publicată de Gina a cucerit internetul, fiind adorabilă.

Gina și Josephine se bucură de o zi în natură, iar cele două sunt surprinse în dreptul unei mese, unde simpatica blondî își hrănește fetița.

”Momentele petrecute impreuna sunt cele mai de pret. Descoperim totul impreuna si retraiesc copilaria prin ea din nou. Una dintre ocupatiile recente preferate este sa testam gusturi noi si invatam sa mancam independent.”, a scris Gina, în dreptul imaginii.

Gina-si-josephineSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Imaginea a iscat imediat un val de reacții, fanii fiind uimiți de cât de mult a crescut fetița

„Două prințese”, „Doamne, ce repede trece timpul! Acusi face 1 an printesasa. Să va traiască fetița”,„Domane, sunteți delicioase”, „Minune mică”, „Sunteția dorabile”, „Familie perfectă”, „Superbă” „Ce căciulă faină are”, „Când o să ne arătați și nouă prințesa”, au fost câteva dintre reacțiile fanilor.

Josephine Ana a venit pe lume pe 9 martie 2021. Ea a avut pe lume la o clinică privată din București și a avut la naştere 3,230 kg şi 51 de centimetri. Micuța este primul copil al Ginei și al lui Smiley.