Gina Pistol a lipsit o zi de pe Instagram și fanii s-au îngrijorat imediat, crezând că vedeta a născut și astfel au bobardat-o cu mesaje. Îndrăgita prezentatoare de la Chefi la cuțite și-a liniștit fanii și le-a mărturisit că mai are aproape două săptămâni până când devine mămică, dar recunoaște că s-a întors cam panicată de la medic.

Furmoasa blondă a fost la doctor pentru a pune la punct ultimele detalii legate de nașterea micuței. Și-a făcut toate analizele necesare, dar a mărturisit că s-a întors foarte speriată de la medic și emoțiile au început să pună stăpânire pe ea. Și asta, pentru că abia acum a realizat ce i se întâmplă cu adevărat și se teme de cum i se va schimba viața sau dacă va fi o mamă bună pentru fiica ei.

„Am avut așa o stare. Nu știu ce a fost cu mine. Nu am avut chef de nimic. Am avut de făcut analize, mici cumpărături, pregătiri de fapt, pentru că mai am puțin. Mai am o săptămână, nu asta care vine, cealaltă. Abia acum realizez ce mi se întâmplă, asta după discuția avută cu anestezistul și mă apucă panica. Încep să mă gândesc dacă o să fiu o mamă bună, dacă o să am răbdare, dacă, dacă …. Cred că toate femeile au trecut prin asta”, le-a mărturisit Gina Pistol fanilor ei de pe Instagram.

„Partea funny e că în luna a opta te uiți în oglindă și spui: nu am cum să mă fac mai mare de atât, ăsta e maximul, nu există. Se pare că se poate”, le-a mai spus Gina fanilor, în timp ce își filmează burtica. (…) Mai e puțin și o voi ține pe fiică-mea în brațe”, a mai spus Gina.

Gina Pistol și Smiley au confirmat la sfârșitul lunii septembrie, anul trecut, că vor devenit părinți după ce au apărut mai multe zvonuri că vedeta Antena 1 ar fi însărcinată.


„Noi acum inseamna TREI!In urma unor analize medicale, acum cativa ani, am aflat ca sansele ca eu sa raman insarcinata pe cale naturala sunt foarte mici. Iata ca Dumnezeu a avut alte planuri pentru noi!Am avut multe emotii, nici nu am indraznit sa ma bucur sau sa raspandesc vestea pana cand nu i-am auzit inima cum bate si am stiut ca totul este bine. In sfarsit, a venit momentul sa aflati de la noi ce am facut in ultimii 3 ani si cum, din 2 oameni care se iubesc, vom deveni 3! Este mult ras, mult plans de fericire, multa sustinere si multa emotie in viata noastra si in acest oracol video pe care il impartim cu voi, cu toata recunostinta pentru sustinerea si mesajele pe care le-am primit pana acum. Multumim!”, a fost anunțul făcut de Gina pe Instagram.

Citește și:

Lavinia Pîrva, o nouă imagine cu Alexandru. Ce mesaj emoționant i-a transmis fiului ei

Cu ce se ocupă Nadine acum, după ce a ieșit din TV. Nu te așteptai să facă asta la 44 de ani!