Gina Pistol, însărcinată în șase luni, a izbucnit în lacrimi la tv, în timpul unei ediții speciale a emisiunii Chefi la cuțite.

Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au pregătit niște farfurii cu preparate senzaționale pe care le-au scos la licitație, în cadrul unei ediții speciale a emisiunii Chefi la cutite, cu scopul de a veni în ajutorul Tudoriței, gala Ajut eu!. Este vorba despre o femeie care are o poveste de viață dramatică și care își dorește să facă o școală de bucătărie.

Gina a vrut să le prezinte chefilor povestea Tudoriței, dar nu s-a putut abține sși a izbucnit în hohote de plând. Scărlătescu, Dumitrescu și Bontea au încurajat-o și îmbrățișat-o pe prezentatoarea Chefi la Cuțite, extrem de emoționată de povestea Tudoriței.

Gina-Pistol-lacrimiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Ajutată de Speak, Gina le-a prezentat celor trei noua provocare: să realizeze câte 3 farfurii senzaționale pe care să le scoată la licitație pentru 11 vedete.

Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea au realizat un antreu, un maincourse și un desert, nouă farfurii pentru 11 vedete care au venit la licitație.

Printre vedetele venite să liciteze a venit și Răzvan Fodor, partenerul lui Sorin Bontea de la Asia Express, potrivit Antena1.

„Pentru farfuria lui Sorin, din principiu, o să licitez la greu. Cum să mănânce altcineva din farfuria lui tăticu`?”

Sorin Bontea: „Această femeie are tot respectul meu. A plecat de copil de acasă. Vreau să gătim fericiți că putem ajuta pe cineva. Am să gătesc cu sufletul”.

Dumitrescu: „Și nu este simplu să o iei de la 0 în acest fel. Tudorița este un exemplu pozitiv. Nu accept nimic sub 1000 de euro. Este bine să știi că întorci ceva din arta ta de cineva care are nevoie.

Scărlătescu: Aici nu mai e vorba de competiție, ci să facem farfurii senzaționale.

Chefii le-au cerut vedetelor să liciteze farfuriile la un suprapreț, ținând cont că ideea principală este aceea de a o ajuta pe Tudorița.

Citește și:

Cum arată Monica Bârlădeanu fără strop de machiaj. ”Să nu mai faci asta!”

Analia Selis și copiii ei s-au vindecat de Covid. Care a fost primul lucru pe care l-a făcut vedeta, după ieșirea din izolare