În ciuda faptului că nu i-au dezvăluit până acum chipul fetiței lor, Gina Pistol și Smiley nu ezită să le dezvăluie fanilor momente din viața lor de părinți.

Cei doi se bucură de fiecare clipă petrecută alături de minunea lor, iar recent au publicat o serie de imagini de-a dreptul adorabile cu Josephine. }ntr-una din ele, micuța apare lângă pisica familiei, în timp ce o mângâie ușor, iar fanii s-au topit instant când au văzut imaginea: ”Doamne, ce minunăție de bebelușă!!!/ Iubire pură și necondiționată!/ Adorabilă/ Cât de mare s-a făcut/ Vai, cât de frumoasă poate fi poza asta”, sunt doar câteva dintre comentariile fanilor.

Fanii au înroșit butonul de like și imaginea a strâns zeci de mii de aprecieri. Însă, de departe cel mai tare i-a amuzat pe fani imaginile făcute publice de Gina pe Instastory, în care prezentatoare TV le-a dezvăluit fanilor că de când i-au dat dinții, Josephine mușcă din tot ce prinde, chiar și din canapea, arătând dovezi.

„Eu v-am zis, dar voi nu.. Gosha, Gosha..si eu v-am zis”, a scris Gina pe o imagine, în care vrea să fie clar că nu pisica Gosha i-a distrus canapeaua, ci Josephine.

Citește și: Ce a pățit Gina Pistol la începutul relației cu Smiley. ”Erau fete singure şi…”

gina la chefi editie specialaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Într-un podcast pentru Spike, vedeta de televiuziune, care a născut primul său copil în luna martie a acestui an, a povestit și cum s-au descurcat ea și Smiley când a venit pe lume fetița lor. Deși era convinsă că va reuși să-și crească singură fetița, Gina a mărturisit că până la urmă a apelat la ajutor și a angajat o bonă pentru Josephine.

„Andrei a fost de mare ajutor, ne ajutam unul pe altul cu fetița. După care a fost nevoit să plece. Când pleca Andrei dimineața aveam o stare de anxietate. El pleca la muncă ghiocel și se întorcea zambilă. Știi cât de frustrant e pentru o femeie să vezi că partenerul își continuă viața liniștit? (…)

Eu m-am bătut cu pumnii în piept și am zis că pot să o cresc singură. O lună mai târziu îi ziceam lui Andrei că dacă nu luăm o bonă în curând mă ia capul.

E foarte greu fără ajutor, mai ales dacă ai și campanii cum avem noi. Pentru mine spălatul părului și aranjatul e un lux”.

Irina Fodor a înlocuit-o pe Gina Pistol în cele două emisiuni pe care le prezenta iubita lui Smiley: ”Chefi la cuțite” și ”Asia Express”, după ce a născut. Micuța Josephine avea nevoie de toată atenția ei, însă vedetei i-au lipsit momentele petrecute alături de colegii săi și concurenții dornici să-și depășească limitele.

Iar, acum, iată că a venit momentul mult așteptat în care a revenit în platou, la ”Chefi la cuțite”. Vedeta a mărturisit că a avut o senzație ciudată în momentul în care și-a intrat, din nou, în rolul de prezentatoare TV.

”Sunt foarte fericită că m-am întors! Am avut o senzație ciudată când am pășit din nou în platou. Am o fetiță care a împlinit deja 8 luni, dar am avut senzația că am plecat în urmă cu o săptămână. M-am bucurat mult să îi revăd pe cei trei chefi și să îi cunosc și eu pe concurenții sezonului 4 Asia Express”, a declarat Gina Pistol.

Citește și:

Elwira Petre i-a cucerit și pe foștii concurenți Asia Express: „Este de o decență absolut excepțională”

Cât de schimbat este băiețelul lui Lili Sandu! E bucățică ruptă din tatăl său! De ce nu vrea vedeta să-i taie moțul