Gina Pistol este însărcinată în șase luni și se pregătește să devină mamă pentru prima dată. Vedeta a dezvăluit că deja a primit un cadou pentru fetița ei de Moș Nicolae și abia așteaptă să-și țină fetița în brațe.

Gina Pistol e în culmea fericirii și e foarte emoționantă urmând ca la începutul anului următor să-și țină în brațe fetița. Prezentatoare TV de la Chefi la cuțite radiază și s-a topit după ce a primit cadou de Moș Nicolae, niște ghetuțe adorabile pentru micuță.

„Și la mine a venit Moș Nicolae! Iată ce am găsit în ghete ”, a scris vedeta pe Instagram.

Fanii Ginei Pistol au fost la fel de încântați ca ea și i-au transmis sute de mesaje și gânduri bune. „Zâmbetul tău spune tot, ești topită de dor de bebelușa ta. ”, „Deci ador poza asta…”, „Cel mai frumos dar de la Moș Nicolae, să te bucuri din plin !!!”, au fost doar câteva dintre sutele de mesaje.

Însă nu doar cadoul a atras atenția fanilor, ci și declarațiavedetei, care entuziasmată le-a răspuns fanilor și le-a mărturisit că abia așteaptă să o țină în brațe.

„Abia aștept s-o țin în brațe!”, a mărturisit emoționantă Gina.

Gina-PistolSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Gina Pistol este mai fericită ca niciodată și se poate considera o femeie împlinită pe toate planurile. De peste trei ani, frumoasa prezentatoare de la „Chefi la cuțite” și „Asia Expres” are relație stabilă cu Smiley, iar acum așteaptă primul lor copil. Fetița urmează să vină pe lume la începutul anului 2021.

Citește și:

Alain Delon simte că i se apropie sfârșitul: „Un erou trebuie să știe să moară”

Cum a cucerit-o Florin Ristei pe Naomi Hedman? Mărturisirea făcută de britanică