Frumoasa vedetă TV a mărturisit pentru prima dată că ajunsese să cântărească 80 de kilograme în timpul sarcinii. Deși a reușit să dea jos o mare parte din ele, aceasta tot a rămas cu 12 kilograme în plus față de cât avea. Astfel, ea s-a cântărit și le-a arătat fanilor că a ajuns la 65,1 kilograme. La 10 luni de când a devenit mămică, ea a reușit să dea jos 15 kilograme.

Mai mult, abia întoarsă dintr-o vacanță de vis din Seychelles, ea și-a anunțat ieri fanii că s-a apucat de dietă și sport și cea care o va ajuta să slăbească va fi nimeni alta decât Carmen Fit, care avea grijă de silueta ei și înainte de sarcină.

gina gravidaaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 15

Înainte să rămân însărcinată aveam 53 de kilograme. Sport n-am mai făcut de vreo 3 ani. În luna a9-a de sarcină îmi arăta cântarul 80 de kg. Acum, la 10 luni distanță, atât îmi arată cântarul. Nu sunt în cea mai bună formă și am decis că trebuie să fac ceva. Adevărul este că mă simt muuuult mai bine când fac sport, când mănânc sănătos. Practicarea sportului îmi oferă și un tonus psihic”, a scris Gina pe imaginea în care cântarul îi arată 65, 1 kg.

Gina vrea să fie iar în formă, fapt pentru care a decis să intre la dietă timp de 12 săptămâni, așa cum i-a recomandat Carmen.

„Am început un program de 12 săptămâni ca să-mi reintru în formă. De treaba asta se ocupă to Carmenfit. Carmen a fost cea care mi-a arătat că se poate. De fiecare dată a avut răbdare cu mine și m-a ghidat cu blândețe și profesionalism, spre țelul meu. O să vă arăt poze înainte și după la sfârșitul acestor 12 săptămâni”, a mai adăugat Gina.

Gina Pistol și Smiley formează un cuplu de aproape cinci ani. Cei doi au devenit părinți anul trecut, vedeta aducând pe lume o fetiță superbă, Josephine. Ei s-au relaxat timp de două săptămâni într-o vacnață de vis în Seychelles, unde s-au bucurat de prima lor vacanță în trei.

Citește și:

Bărbatul celebru de care Andreea Marin a fost îndrăgostită lulea: ”I-am și scris. Tare îmi plăcea!”

Transformare spectaculoasă pentru Conchita Wurst, femeia cu barbă. E de nerecunoscut