În ultimele zile, solista de muzică populară Gina Matache a dus un război online cu noul iubit al fiicei sale, Oana Matache, iar acum a decis să vorbească și la televizor. Femeia este disperată și din cauza divorțului, dar și din cauza alegerii pe care a făcut-o Oana, după ce s-a despărțit de tatăl copiilor ei, Răzvan Miheț. Mama Deliei și a Oanei nu își dorește ca nepoții ei, Jessica și Bogdan, să stea în preajma lui Radu Siffredi, noul „ginere”, despre care a avut numai cuvinte „colorate”.

Oana Matache și Radu Siffredi, noul ai iubitSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Gina Matache, mama Deliei și a Oanei, șocată de divorț: „Pentru noi a fost o surpriză totală”

În cadrul rubricii „Săptămâna mondenă”, din ediția de duminică a emisiunii „Teo Show”, reporterul a luat legătura prin telefon cu Gina Matache. Ce a declarat mama Deliei despre noul „ginere”!

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și un impas! Crede-mă, eu nu știu amănunte! Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală! (…)

Asemenea oameni nu vreau să văd în viață mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!”, a declarat Gina Matache în emisiunea „Teo Show”, de la Kanal D, atunci când a fost contactată telefonic.

Oana Matache, sora Deliei, s-a căsătorit cu Răzvan Miheț în mai 2017, fiind însărcinată la vremea aceea, cu fiica cea mare, Jessica. Ei mai au un băiețel, de 4 ani. Martori și totodată nași au fost Delia și soțul ei, Răzvan Munteanu. Recent, Oana a apărut într-un video cu noul iubit și a confirmat divorțul.

Citește și: Ce se întâmplă cu sora Deliei? Oana Matache, comportament bizar de când s-a afișat cu noul iubit: „Nu știm cine e Delia, nu există”

Citește și: Oana Matache și actualul iubit, prima apariție împreună! Reacție la tot ce s-a scris despre ei. A divorțat sau nu sora Deliei? Cei doi s-au mutat cu copiii ei