Gina Chirilă (27 de ani) și Bogdan Vlădău (42 de ani) s-au căsătorit în 2017, iar în urmă cu doi ani a venit pe lume fiica lor, Katia. Cei doi au multe în comun, mai ales că au făcut aceeași meserie, la același nivel: modelling. Din păcate, nu au fost feriți de lucrurile mai puțin plăcute care se petrec în acest domeniu, jocuri psihologice, presiune, avansuri, substanțe interzise, înfometare etc. Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău, a povestit chiar niște experiențe șocante.

gina-chirila-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 12

Gina Chirilă, soția lui Bogdan Vlădău: „Cum s-a închis ușa a venit înspre mine, să mă sărute”

“Urma să fac un shooting important cu un fotograf foarte cunoscut. Un fotograf pe care n-o să-l menționez, dar care făcea poze pentru Victoria‘s Secret atunci, era cel care făcea campania lor. Când am fost în Paris el făcea campania asta și am fost «behind the scenes», să văd ce se întâmplă. Probabil era modul lui de a-ți arăta lucruri. Și Bogdan îmi spune: «Gina, ești sigură că vrei să pleci?» Pentru că presimt eu că o să pățești lucruri. «Nu, Bogdan, ce ai?». Aveam o presimțire, dar trebuie să mă conving eu, să văd cum reacționez, ce fac.

El m-a înțeles tot timpul și m-a susținut. El m-a dus la aeroport, am ajuns în Paris, m-am văzut cu fotograful. A doua zi era shooting-ul, iar seara ne-am văzut ca să ne cunoaștem. Am fost la shooting-ul foarte faimos, după care a insistat să mergem să mâncăm ceva. Eu am zis da, pentru că era lume prin preajmă. E foarte important să ai lume prin preajmă când ai dubii cu cineva. Dar m-am gândit, este faimos, nu cred că o să se întâmple ceva”, povestește Gina, în podcastul “Acasă la Măruță”.

«Cine ești tu ca să mă refuzi, nu vrei să faci cu mine shootingul

“Am ajuns la masă, am vorbit despre noi, i-am vorbit despre Bogdan, despre relația noastră, nu a avut nici o problemă cu asta. Ce mi s-a părut mie ciudat este că vizita baia destul de des și probabil consuma lucruri, substanțe, pentru că i s-a schimbat și starea. S-a terminat cina, el stătea cumva aproape de hotelul meu și s-a oferit să mă conducă până la hotel. Înainte să ajungem la hotel, mi-a spus «așteaptă-mă puțin, trebuie să iau ceva din casă». Și unde am intrat, acolo, era o curte. Cum s-a închis ușa a venit înspre mine, să mă sărute, în momentul ăla e o panică. L-am împins, am zis ce se întâmplă? Dar, în momentul în care l-am împins și a văzut că l-am refuzat a început să fie agresiv verbal. «Cine ești tu ca să mă refuzi, nu vrei să faci cu mine shootingul? Trebuie să mergi cu mine în casă». Îi zic: «n-am venit de asta aici, trebuie să mă lași să plec». Ajung în hotel, plânsă, îl sun pe Bogdan. A fost o experiență șocantă pentru mine”, își amintește Gina partea mai puțin plăcută a vieții de model.

Gina Chirilă: „Eram conștientă că nu trebuie să beau din paharul ăla”

Gina a povestit un alt episod șocant, când i s-a pus în băutură o substanță numită drogul violului. GHB (acidul gama-hidroxi-butiric) este o substanță care, în combinația cu alcoolul, produce amnezie, halucinații, confuzie. “În China eram. Eu nu prea ieșeam în cluburi, pe acolo. Și era ziua colegei de apartament și a zis hai să ieșim în club. Și am băut shoturi. Un domn, de la o altă masă, a trimis pahare de șampanie. Eu eram conștientă cumva că nu trebuie să beau din paharul ăla, dar consumând shoturi nu mi-am dat seama. După shot am luat cam jumătate din acel pahar de șampanie. Am auzit povești groaznice. În care și băieți, nu doar fete, erau răpiți o săptămână-două și după aruncați pe marginea drumului, fără un organ sau întregi, dar fără să își aducă aminte nimic. Și este real, este foarte real.

După o jumătate de oră am simțit că se întâmplă ceva cu mine, mă simțeam ciudat, m-am speriat și am plecat singură acasă. Nu știu cum am luat un taxi, dar l-am luat. Cred că m-a ajutat șoferul. Pentru că fetele, când s-au întors, era ușa de la apartament larg deschisă, iar eu eram întinsă pe canapea și aveam sânge pe mână, pentru că m-am mușcat. Am înțeles că este o reacție la acel tip de drog, pentru că era drogul violului. Senzația este foarte grea și nu vreau să treacă nimeni prin asta. Eu am fost norocoasă, cred că am un înger păzitor”, a mai povestit Gina, în podcastul lui Măruță.

Citește și: Cine e prietena Miss din Pitești, cu care Monica Gabor gustă luxul prin America. Au apărut ca două dive, la un local de top din Los Angeles

Citește și: Bogdan Vlădău, mesaj emoționant despre fetița lui și a Ginei: „Ne-am promis iubire eternă”