Formează un cuplu de șase ani și au împreună o fetiță, în vârstă de un an, dar povestea de iubire dintre Gigi Hadid și Zayn Malik a ajuns la final. Cei doi și-au spus „Adio”, iar motivul discordiei se pare că este mama fotomodelului. Implicându-se prea mult în relația fiicei sale, Zayn și Yolanda Hadid ar fi avut o altercație, iar femeia și-a acuzat ginerele de agresiune.

Gigi Hadid și Zayn Malik formează un cuplu de șapte ani, însă cei doi au avut mereu o relație tumultuoasă cu multe despărțiri și înpăcări. Cei doi păreau însă că s-au liniștit în ultimul an, după ce au devenit părinți. Conform presei internaționale, de data aceasta despărțirea dintre ei ar fi definitvă și nu ar mai fi loc de împăcare. Se concentrează însă pe a avea o relație bună în continuare de dragul fetiței lor, Khai.

„Nu mai formează un cuplu acum. Totuși, sunt amândoi părinți foarte buni. O cresc împreună pe Khai. Yolanda este foarte protectoare atunci când vine vorba despre Gigi. Vrea tot ce e mai bun pentru fiica și nepoata ei”, a declarat și un apropiat al familiei Hadid.

Vestea despărțirii vine după ce mama supermodelului, Yolanda Hadid, l-a acuzat pe „ginerele” său de agresiune. Aceasta spune că a avut o altercație cu Zayn Malik, iar acesta ar fi lovit-o.

Gigi Hadid and Zayn Malik with their daughter in NYCSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mama lui Gigi, fostul model internaţional Yolanda Hadid, a declarat joi că a luat în calcul să se adreseze poliţiei după ce Zayn Malik, în vârstă de 28 de ani, ar fi lovit-o. Artistul a negat acuzaţiile, precizând că în timpul certurilor şi-au adresat doar „cuvinte grele”. Zayn a reacţionat la postarea Yolandei, criticând modul în care bunica fiicei sale a abordat public „o chestiune privată”, afectând „spaţiul sigur în care el şi Gigi îşi cresc copilul”.

„Așa cum bine știți cu toții, sunt o persoană privată și vreau foarte mult să creez un mediu sigur și privat în care fiica mea să crească. Un mediu în care problemele familiale să nu fie aruncate pe scena publică pentru ca oamenii să-și dea cu părerea.”, a scris Zayn pe rețelele de socializare.

„Într-un efort de a proteja acest mediu pentru ea, am fost de acord să nu contest afirmațiile apărute în urma unui conflict pe care l-am avut cu un membru din familia partenerei mele care a intrat în casa noastră când ea (n.r.- Gigi) nu era prezentă, cu câteva săptămâni în urmă”, a mai scris.

Reprezentanţii legali ai lui Gigi Hadid au emis, joi, o declaraţie în care au precizat că aceasta se concentrează asupra stării de bine a fiicei sale. Top modelul în vârstă de 26 de ani solicită să nu fie deranjată şi să-i fie respectat dreptul la intimitate, relatează Daily Mail. Astfel, nici nu confirmă, nici nu neagă scandalul despărţirii şi al violenţei domestice care a luat proporţii pe reţelele de socializare.

Gigi Hadid și Zayn Malik și-au început povestea de dragoste în noiembrie 2015. S-au despărțit apoi în 2018. Un an mai târziu, s-au împăcat și au făcut un copil împreună.

Foto: profimedia

Citește și:

Interviu EXCLUSIV Horia Brenciu: ”Sunt departe de a fi perfect…”

Își întrece mama în frumusețe. Leni Klum atrage toate privirile