Gigi Becali este o persoană spirituală. Și anul acesta, la fel ca în alți ani, a ținut post și a mers la Muntele Athos.

În Postul Mare a mâncat doar pâine cu gem și compot. Timp de 40 de zile, latifundiarul din Pipera a dorit să se curețe atât sufletește, cât și trupește.

Cât a slăbit în timpul postului

Bărbatul a reușit chiar să slăbească șase kilograme în timpul postului. ”Aveam 82 de kilograme și acum am 76. Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot. Altceva nu mănânc! Nu pot nici vinete, nici ardei. E foarte bine așa! Postul este sănătatea trupului. Grăsimea, mâncarea îngreunează trupul, nu e bine”, declara el în urmă cu câteva zile pentru România TV.

Și la fel ca în fiecare an a fost și la Muntele Athos, pentru a se ruga. De data aceasta, potrivit digisport.ro, latifundiarul din Pipera a fost însoțit de Mihai Stoica, Alexandru Tudor, dar și de Mihai Mincu, ginerele lui.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani”

Gigi Becali își dorește să se retragă la o mănăstire nu peste mult timp și nu face un secret din asta. Latifundiarul s-ar fi decis să-și construiască o adevărată fortăreață religioasă în inima munților, în localitatea Comanca, ce aparține de Băile Olănești (județul Vâlcea), situată într-un cadru de poveste. Se află între Parcul Național Buila-Vânturița-Parcul Național Cozia și localitatea Băile Olănești.

În urmă cu câteva luni, Gigi Becali a recunoscut public că și-ar dori să se călugărească la un moment dat, chiar dacă soția și fetele sale nu sunt de acord cu ideea.

”Eu asta îmi doresc, să mă retrag la o mănăstire peste vreo 10 ani. Nu știu dacă va fi posibil, pentru că fetele mele și soția nu prea sunt de acord. Dar ăsta e marele meu vis.

În plus, poți să știi ce se întâmplă până atunci? Că diavolul lucrează și el și nu știi cum îți schimbă planurile…

Eu zic acum așa, dar cine știe ce o să fie peste 10 ani. Aș vrea să las totul în regulă și să mă duc acolo. E un loc frumos, liniștit… Și aș vrea să stau de vorbă cu oamenii. E greu ce vreau, dar nu imposibil”, declara Gigi Becali.

Vezi și Vica Blochina, dezvăluiri uluitoare din perioada în care era dansatoare la Melody. Ce făceau Iliescu, Năstase sau Becali în celebrul club

Citește și:

Adina Alberts face dezvăluiri despre sora sa, care este măicuță: ”Ne-a durut, ca familie, alegerea ei”

Mezina Gabrielei Cristea, de urgență la spital! Ce s-a întâmplat cu Iris