Viața lui Irinel Columbeanu s-a schimbat radical. De la bani, lux și femei, fostul om de afaceri a ajuns să stea într-un azil și să ceară ajutorul apropiaților. Și Gigi Becali a auzit de povestea lui Irinel Columbeanu, însă, deși mulți se așteptau să îi sară în ajutor, acesta l-a pus la punct de fostul afacerist. Asta, deși el este deja la pământ, inclusiv din cauza mai multpr probleme de sănătate. Amintim că fostul afacerist a suferit și două AVC-uri.

Gigi Becali are câteva întrebări pentru Irinel Columbeanu. De la cine ar trebui acesta să aștepte ajutorul

Gigi Becali pune pe tapet o întrebare care stă pe buzele multora zilele acestea: cum de Irinel Columbeanu a ajuns într-o asemenea situație? Regretă însă situașia fostului milionar.

Latifundiarul din Pipera nu se grăbește însăî să-i sară în ajutor și este de părere că Monica Gabor și fiica lui ar trebui să facă acest lucru.

„Tată, normal că îmi pare rău de cum a ajuns Irinel Columbeanu, iar eu cu ce să îl ajut acum? Spuneți voi! Ce să îi fac eu?

Însă, eu sunt curios unde îi sunt toți banii lui? Voi știți? Cum poți să pierzi așa, dintr-o dată, atâția bani? Trebuie aflat cum de a ajuns el la sapă de lemn.

Eu cred că totuși Monica (Gabor, fosta soție, n. red.) și fata lui îl vor ajuta. Nu cred că îl vor lăsa așa. Iar cineva cred că îi plătește azilul ăla, că nu oricine se duce la un asemenea azil.

Pe Zina (Dumitrescu, care și-a trăit ultimele zile în același azil, n. red.) am ajutat-o atunci, că săraca ajunsese foarte rău, dar eu refuz să cred că Irinel chiar nu mai are nici măcar doi lei. Vezi, în viața asta trebuie să ai mare grijă cum îți administrezi averea”, a declarat Gigi Becali, citat de Prosport.

Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion?”

Gigi Becali nu are cele mai bune cuvinte la adresa lui Irinel Columbeanu și consideră că acesta nu a știut cum să își gestioneze afacerile și din acest motiv a pierdut tot ce a agonisit o viață.

”Voi credeți că eu nu puteam să sparg banii în petreceri pe yacht-uri sau să îmi iau vreun avion? Și puteam să îmi cumpăr și yacht! Și acum pot, dar, tată, eu sunt Gigi Becali și știu ce vreau de la viață.

Totuși, eu cred că măcar o femeie sau două, mă refer la cele care au fost în viața lui Irinel, îl pot ajuta!

Voi mă întrebați dacă îl ajut eu, dar cu ce să îl ajut? Spuneți-mi voi! Eu cred că și Romanița (Iovan, fostă parteneră de viață de-ale lui Irinel Columbeanu, n. red.) îl mai poate ajuta, poate că l-a și ajutat în trecut.

Însă, da, e trist să vezi cum astfel de oameni din bogătași ajung săraci. Treaba e că, dacă nu ai grijă de tine, viața te aduce unde te aduce”, a mai spus Gigi Becali pentru sursa citată.

becali-nu-intelege-cum-de-irinel-nu-mai-are-deloc-baniSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

Starea de sănătate a lui Irinel Columbeanu este una critică

Ion Cassian, proprietarul azilului unde se află Irinel Columbeanu acum, a spus că starea sa de sănătate nu este una bună, însă îi face destul de bine mediul în care este acum.

”Venise cam slăbit și avea o stare mai puțin bună. Dar acum și-a mai revenit. Era mai apatic. Acum văd că s-a acomodat la noi.

Eu stau de vorbă zilnic cu el, pentru că ne cunoaștem și de când a fost tatăl dânsului internat la noi și dinainte. Decizia de a veni la noi i-a aparținut dumnealui. L-au vizitat și niște prieteni”, spunea Ion Cassian, proprietarul azilului, pentru FANATIK.

Zilele trecute a ieșit la iveală faptul că fiica lui Irinel Columbeanu l-a ajutat cu bani (200 de dolari), dar și că Monica Gabor l-ar fi sunat, pentru a-l felicita pentru decizia de a se interna, declarații făcute chiar de fostul afacerist în emisiunea lui Cristi Brancu de la prima TV. Mai mult, presa a scris, citând apropiați ai fostului afacerist, că însuși Mr. Pink i-ar fi făcut oferta de a se muta în America, într-un azil unde s-ar afla aproape de fiica sa, cheltuielile urmând a-i fi plătite chiar de către el.

Nmai că, recent, Irinel Columbeanu a negat că ar fi primit o astfel de ofertă, ba și că Monica l-ar fi sunat, deși el însuși declarase anterior contrariul, afirmând că a vorbit cu fiica și fosta soție la telefon sau prin mesaje.

Vezi și Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul unde s-a retras. Cât îl costă și ce spune patronul acestuia dar și Irinel Columbeanu, de nerecunoscut la 66 de ani! Fostul milionar și-a lăsat barbă și se resimte după AVC. Ce regrete are: „Am crezut și în oameni, și în femei”

Citește și:

Maximus, fiul Adrianei Bahmuțeanu, a împlinit 16 ani. Care este cel mai mare regret al vedetei: “Nu am reușit să-i ofer…”

Carmen Movileanu a împlinit 66 de ani. Cu ce se ocupă după pensionare și cum arată azi fosta crainică TVR, vocea de la „Teleenciclopedia”