Gianina Corondan s-a născut pe 30 ianuarie 1971, iar înainte de a deveni prezentatoare de televiziune a fost actriță la Teatrul Studentesc „Podul”. Microbul micului ecran a deturnat-o însă de la teatru și a ținut-o mai mult în fața telespectatorilor.

Și anul trecut, în vară, Gianina a primit pe mână un proiect interesant la PRIMA TV. „Destinaţia anului 2022” a fost o emisiune cu 7 episoade, în care Gianina a fost ghid prin cele mai frumoase regiuni ale țării și a filmat obiective turistice, oameni și tradiții.

Gianina Corondan a împlinit 52 de ani. Cu ce se ocupă acum

Însă, atunci când contractele în televiziune se încheie, vedeta se întoarce mereu la „copilul” ei de suflet, vizitadelucru.ro, un proiect online unde strânge cele mai interesante și frumoase povești despre antreprenori, meserii și afaceri inedite.

Zilele trecute, Gianina Corondan a fost într-o vacanță în Iordania și a umplut rețelele sociale de culoare. Este la fel de excentrică în vestimentație, are același breton pe care deja l-a transformat în brand personal, iar prin atitudinea ei pozitivă demonstrează că vârsta nu e o stare de spirit, ci doar un număr în actul de identitate.

De când a intentat divorț, în 2007, după o căsnicie scurtă de 2 ani și 4 luni, Gianina Corondan nu și-a mai expus viața personală nicăieri. Ea a fost căsătorită cu Mihai Anton, fostul ei coleg de la Teatrul Studențesc „Podul”, iar la vremea divorțului apăruseră în presă știri despre infidelitatea bărbatului.

A recunoscut, însă, că au rămas în relații decente după separare, dar spunea că nu mai este tentată să se recăsătorească. „Nu pot să zic niciodată, nu mă tentează în mod special. Oamenii care se găsesc, se căsătoresc şi se iubesc ca în prima zi sunt febleţile mele. Mă uit la bătrânei care se ţin de mână la 70 de ani după atâţia ani de căsătorie.

E şi o chestie de dar divin, că unora li se dă din prima, nu mai trebuie să caute. Alţii caută. Nici bunicile de la ţară nu mai insistă. Nu mai e demult concepţia asta. Dar şi aici e capcana de a te raporta prin comparaţie. Dacă cineva şi-a gasit perechea nu înseamnă că şi ţie îţi e dat şi poate că alta e fericirea ta, să te arunci în meserie”, spunea Gianina într-un interviu pentru ziarul Adevărul.

gianina-corondan-8SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Gianina Corondan, biografie

În cariera ei, Gianina Corondan a fost, pe rând, prezentatoare radio și TV, entertainer, MC, actriță, cântăreață. În 1995 ajunge la PRO TV, unde a fost coprezentator, alături de actorul Mihai Călin, la emisiunea matinală „Ora 7, Bună Dimineața”, moderată de Florin Calinescu. Apoi prezintă „Vremea”, într-o manieră nonconformistă, și emisiunea „Alo, Generatia Pro”, alături de George Vintilă.

Urmează „Ora G” (2000-2004), la TVR, „Clubul de Comedie” (2004), „Stele de 5 stele” (2004-2005), „Școala Vedetelor” (2005-2006), „O tura de aventură” (2006). În 2018 a colaborat cu Antena 1, la “Te cunosc de undeva!”, și le-a arătat telespectatorilor ce se întâmplă în culise.

Citește și: Interviu EXCLUSIV Gianina Corondan: „Nu mă zgârcesc la iubire“

Citește și: Marina Florea a împlinit 61 de ani. Cum arată azi diva anilor ’80

Citește și: Gabriel Dorobanțu a împlinit 70 de ani. Pasiunile și dezamăgirile celui care a cântat de aproape 20.000 de ori “Hai, vino, iar în gara noastră mică”

Citește și: Crina Abrudan a împlinit 45 de ani: „Kilogramele sunt tot 53”. Dieta care i-a schimbat corpul în 6 luni