A devenit cunoscută în întreaga lume după ce a apărut dansând în videoclipurile cântăreței SIA. Fetița cu perucă, ochi albaștri și zâmbet perfect, care a uimit pe toată lumea cu dansurile ei a crescut. Ba mai mult, ea are deja 18 ani și s-a transformat total.

Madison Nicole Ziegler, căci acesta e numele ei, este de nerecunoscut. Puștoaica simpatică și carismatică a devenit o tânără absolut superbă și de succes, care cochetează cu modellingul și actoria, dar este și un influencer și antreprenoare. Are peste 13,7 milioane de fani pe contul de Instagram, acolo unde promovează diverse brand-uri sau propria linie de haine.

La începutul săptămânii, Maddie a atras toate privirile pe covorul roșu, în Los Angeles, la premiera filmului „Space Jam: A New Legacy”, unde a fermecat pe toată lumea cu frumusețea ei și zâmbetul molipsitor. Imaginea ei este complet diferită de cea din clipurile Siei și e de o frumusețe răpitoare.

‘Space Jam: A New Legacy’ film premiere, Arrivals, Los Angeles, California, USA – 12 Jul 2021SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Colaborarea cu Sia însă i-a schimbat radical viaţa şi a făcut-o faimoasă în toată lumea. Maddie a apărut în șase videoclipuri ale cântăreţei, printre care: „Chandelier“, „Elastic Heart“, „Big Girls Cry“ sau „Cheap Thrills“.

S-a născut în Pennsylvania, iar talentul ei a fost remarcat de celebra Sia în emisiunea “Dance Moms”. În 2011, mama dansatoarei a semnat un contract pentru a apărea împreuna cu cele două fiice ale ei, Maddie şi Mackenzie, în reality show-ul „Dance Moms“ de pe postul Lifetime. Emisiunea se concentra pe începutul carierelor unor copii înscrişi la şcoala de dans “Abby Lee Dance Company” din Pittsburgh.

După ce a văzut-o în cadrul acestui reality-show, SIA a contactat-o pe Maddy, în 2012, pe Twitter întrebând-o dacă vrea să apară în unul dintre videoclipurile ei și astfel, în scurt timp a devenit imaginea artistei „fără chip“ și a devenit faimoasă pe întreg globul. Maddie a început să lucreze cu SIA de la 10 ani și a însoțit-o pe artistă timp de trei ani în turnee și a dansat în spectacolele ei.

Pe lângă marea ei iubire dansul, Maddie cochetează şi cu modellingul şi este pasionată de actorie. Este extrem de populară pe site-urile de socializare, unde fanii îi urmăresc orice mişcare. Atunci când nu are show-uri şi nu merge la evenimente, Maddie îşi petrece timpul cu prietenii, dar şi cu iubitul ei, dar recunoaște că celebritatea i s-a părut copleșitoare.

„Nu mă mai simt o persoană normală pentru că sunt recunoscută, chiar şi când încerc doar să mă distrez sau merg să-mi cumpăr îngheţată cu prietenii mei. Oamenii parcă o iau razna şi este copleşitor“, declara dansatoarea pentru revista The Telegraph, în urmă cu câţiva ani.

Foto: Profimedia

Citește și:

Cristina Ciobănașu, vacanță de vis în Grecia. Cu cine a plecat frumoasa actriță?

Cum arată Daniela Gyorfi în costum de baie, la 52 ani: “Trebuie să mai slăbesc!”. Câte kilograme are vedeta