Iubirile și amantlâcurile Elenei Ceaușescu îl includ și pe tatăl lui Gheorghe Zamfir (81 de ani). Cel puțin asta a povestit maestrul naiului, nu o singură dată. Invitat la podcastul moderat de Adrian Artene, și care va avea premiera sâmbătă, 18 iunie, pe Youtube, artistul a dezvăluit că Ceaușeasca a fost prima iubită a tatălui lui, Tudor zamfir.

Gheorghe Zamfir, dezvăluiri spumoase din Epoca de Aur

”Elena Ceaușescu a fost prima prietenă a tatălui meu, care a avut 17 ani și îl căuta înnebunită pe tata în restaurante. Acolo unde era picolo, chelner și zicea: `-Tudorică, am venit să te văd`. Și el zicea: `-Lasă-mă, dragă, eu am alte probleme`. În epoca aia”, povestește Gheroghe Zamfir, în cadrul podcastului realizat de Adrian Artene, pe Youtube, potrivit Cancan.ro.

Lista cu amanți ai Elenei Ceaușescu nu este deloc subțirică, iar poveștile interzise din Epoca de Aur pot deveni oricând scenariu de film. Într-un interviu mai vechi, pentru ziarul Adevărul, Gheorghe Zamfir povestește mai detaliat despre legătura amoroasă pe care părintele lui a avut-o cu Elena Ceaușescu. Relaţia dintre cei doi a fost de scurtă durată, pentru că bărbatul a plecat la Bucureşti, unde s-a angajat chelner. Elena a venit după el, dar fostul iubit nu a mai dorit-o.

ceausescu-1-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Gheorghe Zamfir: „Tatăl meu a fost prietenul Elenei Ceauşescu, primul iubit al ei, cel care a deflorat-o”

Adevărul: Nicu Ceauşescu personal v-a cerut să reveniţi în ţară?

Gheorghe Zamfir: Da, bineînţeles. Am mers cu tata, care întâmplător era cu mine, la Ambasada României la Paris. După ce am vorbit cu Nicu, tata mi-a zis: „Eu care-l cunosc pe Nicu Ceauşescu, că am fost primul amant al mă-sii, o să te termine“!

Adevărul: Cum adică, „primul amant al mă-sii“?

Gheorghe Zamfir: Tata era frumos ca un star de cinema. Tatăl meu a fost prietenul Elenei Ceauşescu, primul iubit al ei, cel care a deflorat-o. Tatăl meu şi Elena se ştiau de la hore. Între Vişina – satul unde s-a născut el – şi Petreşti, unde s-a născut ea, sunt opt kilometri. Elena a venit să-l caute la Bucureşti, că era moartă după tata, care se angajase chelner la un restaurant unde cânta Fănică Luca, cel care m-a iniţiat pe mine în muzică. Tata a respins-o. Ea, de durere, s-a dus în cercurile comuniştilor, l-a cunoscut pe Nicolae Ceauşescu, s-a înscris în partid şi de acolo a început toată istoria ei.

Amanții Elenei Ceaușescu

Elena Ceauşescu a avut şi alţi iubiţi, în afara căsniciei sale cu Nicolae Ceauşescu, pe care l-a luat de bărbat în anul 1947. Cu doi dintre aceştia s-a iubit înainte de a se căsători cu fostul dictatorul comunist al României. Pe lista amanților Elenei Ceaușescu se află Tudor Zamfir, tatăl lui Gheorghe Zamfir, Marin Ceauşescu, fratele dictatorului, doctorul Abraham Schechter, Eftimie Iliescu, unchiul lui Ion Iliescu, fizicianul Ioan Ursu şi generalul Atanasie Stăculescu, notează Adevărul. Elena și Nicolae Ceaușescu s-au cunoscut în 1939, pe Stadionul Veseliei din Ferentari, la o sărbătoare a muncitorilor. Cei doi s-au căsătorit la finalul anului 1947, când Elena era însărcinată.

Citește și: Andrei Duban a dezvăluit că a primit două cadouri de la Elena Ceaușescu: ”Mă invidiau toți!”

Citește și: S-a iubit Petre Roman cu Zoe Ceaușescu? Ce spune despre fosta soție, Mioara Roman