Cel mai renumit naist român, Gheorghe Zamfir, va concerta pe 13 ianuarie în Capitală. Artistul care a revoluţionat sunetul şi a adus acordurile naiului la rang de artă, va fi însoţit de trupa lui de acompaniament şi își propune să delecteze publicul cu acorduri clasice, dar şi cu momente surpriză, care vor avea în prim plan secvenţe pop-rock de referinţă și pasaje muzicale din filme celebre.
De-a lungul timpului, Gheorghe Zamfir şi-a legat numele de liniile melodice ale unor producţii cinematografice celebre. De la apariţia notabilă de pe coloana sonoră a legendarei producţii „Le grand blond avec une chaussure noire”, până la mai recentele interpretări incluse în tema sonoră a filmelor “Kill Bill”, “Once upon a Time in America” sau “Karate Kid”, contribuţia artistului în domeniul muzicii de film este remarcabilă.

Personalitate marcantă a culturii mondiale, Gheorghe Zamfir a fost salutat de instituţii prestigioase din lumea întreagă prin acordarea unor premii şi distincţii printre care se numără: Medalia Vaticanului, Ordinul Meritul Cultural al Franţei, Titlul de Ofițer și Cavaler al Franţei, Belgiei şi Luxemburgului şi Ordinul Comandorului în Columbia.

Concertul din București va avea loc pe 13 ianuarie, de la ora 21.30, la Hard Rock Cafe, iar un bilet costă între 90 și 120 lei.

Credit foto: Facebook