Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani, dar povestea lor de dragoste are 11 ani.

Atunci când s-au cunoscut, „Regele Naiului” era căsătorit cu franţuzoaica Marie Noelle, de care a divorțat cu mare scandal.

Gheorghe Zamfir, un soț fericit: ”E un înger!”

“Dacă nu ar fi fost ea, eu nu ajungem azi la 80 de ani. Ea este o misionară alături de Gheorghe Zamfir. Ea a fost trimisă de Dumnezeu pentru mine. Să mă oblojească, să aibă grijă de mine. E un înger”, a declarat artistul, într-un interviu pentru TVR 1.

Gheorghe Zamfir și soția lui locuiesc la casă, în apropiere de Găești. Vila în care stau are două etaje și mansardă, două corpuri de clădire și o grădină imensă. Deși putea să trăiască pe picior mare în Beverly Hills, Gheorghe Zamfir a preferat să revină în România.

“Mi s-a oferit un castel pe Beverly Hills și eu am ales să vin înapoi la Găești. Am în curtea mea 24 de caței și șase pisici, erau făcuți praf și i-am luat de pe drum și i-am lipit la loc. Sunt prietenii mei cei mai devotați!”, a mai dezvăluit marele artist.

Banii nu i-au furat mintea „Regelui naiului”, așa cum se întâmplă în atâtea alte cazuri.

“Luam 10.000 de euro pe concert. Acum doi ani, președintele Kazahstanului mi-a dat 25.000 de euro pe o singură piesă! Era puțin în comparție cu Pavarotti sau Domingo, care ajungeau la 500.000 de euro pe concert!“, a dezvăluit artistul.

Vezi și Mirela Vaida, dezvăluiri despre mariaj: ”Dacă va face, n-o să îi iert!” Își mai fac declarații de dragoste?

Citește și:

Adela Popescu, probleme în sarcină. „Nu puteam să mă dau jos din pat ”

Îl recunoști? E un cântăreț de la noi care spărgea topurile! O vreme a stat în SUA, dar s-a întors în țară