La ce produs alimentar a renunțat Gheorghe Turda

Gheorghe Turda, unul dintre cei mai valoroși cântăreți de muzică populară, este adeptul unui stil de viață sănătos. Artistul a dezvăluit recent la ce aliment a renunțat definitiv, de peste două decenii, efectele fiind vizibile și în rezultatele analizelor:

”Recomandarea mea este să nu se mai bea dimineața cafeaua cu zahăr, ci să se folosească, pe post de îndulcitor, miere de albine.

Atenție, zahărul este otravă! Eu beau cafea și ceai doar cu miere. Am rezerve în cămară de borcane cu miere naturală, pe care am adus-o din Ardeal.

Să tot fie vreo 20 de ani de când am renunțat definitiv la zahăr. Mă simt foarte bine, plin de energie și cu analize bune, cu putere de muncă”, a dezvăluit el pentru Playtech.

gheorghe-turda-secretul-energiei-si-sanatatii-saleSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ce romanță celebră l-a pus Elena Ceaușescu să-i cânte

Gheorghe Turda susține că stilul de viață sănătos, cu un meniu bogat în legume și în fructe, dar și cu multă mișcare în aer liber este necesar pentru a face față stresului, prezent și în munca de artist.

El a dat timpul înapoi și și-a amintit de petrecerea soților Nicolae și Elena Ceaușescu, la care fusese invitat, în 1976, și unde a fost la un pas de infarct din cauza emoțiilor:

”Era ziua lui de naștere, iar eu trebuia să interpretez o romanță, ”A venit aseară mama”, care îi plăcea, de fapt, mult Elenei.

Am fost obligat să mă îmbrac în frac. Cântecul are 16 strofe, dacă eu greșeam un singur cuvințel îmi dădeam foc la valiză. Am cântat perfect, nu am greșit o virgulă.

La început, Elena Ceaușescu nu știa cine sunt, pentru că nu eram în costum popular. Cât timp am cântat, nu se auzea nici musca. Erau zeci de persoane la petrecere. Vai, ce emoții am avut!”, își amintește el.

Gheorghe Turda și Elena Merișoreanu s-au iubit în secret: „Am fost la un pas să ne și căsătorim!” Acum amândoi recunosc

Cum îi pedepsea Elena Ceaușescu pe artiștii care încurcau sau uitau versurile cântecelor

Gheorghe Turda a mai dezvăluit și cum îi pedepsea Elena Ceaușescu pe artiștii care uitau sau încurcau versurile pieselor. La recepțiile unde ea era prezentă totul trebuia să fie impecabil.

”Păi, dacă greșeam, mă interzicea să mai apar o vreme pe la TV, așa cum au pățit unii colegi de breaslă la acea vreme. Noroc că m-am descurcat mereu”, s-a mai confesat Gheorghe Turda.

Vezi și Gheorghe Turda, hotărât să își refacă viața, la 75 de ani, împliniți chiar ieri. A fost căsătorit 37 de ani, dar a rămas văduv. Cum trebuie să fie următoarea lui soție