Interpretul a vorbit despre întreaga experiență și a susținut că ar fi fost doar o răceală, chiar dacă testul pentru COVID-19 a ieșit pozitiv.

La doar câteva zile după ce a ieșit din izolare, Gheorghe Turda a făcut mai multe declarații la Antena 3 cu privire la boala de care a suferit în perioada sărbătorilor. Deși a primit rezultat pozitiv pentru COVID-19, cântărețul consideră că nu a fost adevărat și că ar fi fost doar răcit.

„Pe 2 ianuarie am ieșit din izolare, mi-am făcut testul, îl am în buzunar. Am cu două-trei linii albastre. (…) A fost greu și nu prea. Am răcit la Slănic Prahova din cauza temperaturilor joase din mină. Nu a fost COVID, a fost o răceală, pur și simplu”, a spus artistul.

Când i-a s-a reamintit faptul că a avut rezultat pozitiv la testul pentru depistarea COVID-19, Turda a avut o explicație foarte interesantă.

„Ei, normal că am ieșit pozitiv. Cine vrea și cine nu vrea iese pozitiv. Nu cred că am avut COVID, deși o să fac vaccinul care e nevoie să îl facem”, a mai spus Gheorghe Turda.

A fost confirmat cu COVID-19 înainte de Crăciun

Artistul a intrat în izolare chiar înainte de Crăciun și tot atunci a confirmat că a fost depistat pozitiv cu COVID-19. Cu toate astea, și în acele momente se referea la boală ca la o răceală.

„Am fost foarte răcit, acum sunt mai bine. Medicul mi-a dat antibiotic timp de o săptămână, iar sâmbătă am făcut şi testul de covid şi nu am mai ieşit din casă. Ieri am primit vestea, dar acum sunt mult mai bine. Am răcit şi la plămâni, şi acum se simte în vocea mea. Totuşi, am făcut o formă uşoară, faţă de multe alte persoane”, declara el.

Vezi și Părintele Francisc Doboș: „Aghiasma e împotriva dracilor, vaccinul e împotriva COVID!”

Citește și:

O recunoști? Așa arăta celebra cântăreață în copilărie!

INTERVIU EXCLUSIV Dragoș Bucur: ”Toți avem visuri pe care le amânăm”