Niciodată nu e prea târziu, iar Gheorghe Gheorghiu știe exact ce înseamnă asta. Ieri a fost o zi foarte importantă pentru el și partenera sa de viață. Cei doi s-au căsătorit, după mai mulți ani de relație, iar nunta a fost una de proporții, mai cu seamă în aceste timpuri.

Primele imagini de la nunta lui Gheorghe Gheorghiu cu Gabriela Băncescu

Evenimentul a avut loc în New York, acolo unde cunoscutul cântăreț de folk, în vârstă de 67 de ani, e stabilit, iar nași le-au fost Maria Dragomioriu și soțul acesteia, Bebe Mihu.

Evenimentul a avut loc într-un restaurant exclusivist, iar mirii au arătat fantastic. Mireasa a îmbrăcat o rochie albă, cu inserții argintii.

Cât despre Gheorghe Gheorghiu, acesta și-a comandat costumul din România. El a ales să poarte un costum negru, la care a asortat o cămașă de aceeași culoare.

Cum nu se putea altfel, cei doi miri au deschis seara de petrecere pe celebra melodie a lui Gheorghe Gheorghiu ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”.

gheorghe-gheorghiu-s-a-casatoritSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Mireasa e din Brașov

Pe Gabriela Băncescu, cea cu care cântărețul se iubește de câțiva ani, Gheorghe Gheorghiu o cunoaște de multă vreme. “Este brașoveancă de-a mea și o știu de când era mică. Ne-am reîntâlnit în 1991 la New York, am avut primul turneu și ne-am salutat.

Iar acum, pe 14 noiembrie, ne căsătorim. Nași ne vor fi Maria Dragomiroiu și soțul ei, Bebe. Nunta o vom face în America”, declara artistul la Prima Tv, în emisiunea lui Cristi Brancu.

Iată ce mai spunea el atunci despre nuntă: “Avem prieteni mulți, sute, și ne vor fi alături.

Eu cred în căsătorie, vine o vreme când nu poți fi singur toată viața. M-a luat și pe mine prin surprindere, nici eu nu m-am așteptat la asta și… i-am dăruit inelul de logodnă. Sunt un băiat cumsecade.

Ea e cu 15 ani mai mică decât mine, este puștoaică. Eu zic că e minunat”, a mai povestit Gigi Gheorghiu.

Gheorghe Gheorghiu, despre prima soție

Artistul a mai fost căsătorit, iar divorțul, de la care au trecut mulți ani, i-a lăsat un gust amar. Fosta lui soție și fiica lor au plecat de ani buni în America. ”N-a fost ușor după ce ne-am despărțit, ea a ales să plece cu copilul în SUA.

Sunt și momente grele, nu e ușor pentru mine să stau plecat atât. Vin în România doar când e cald, apoi plec în Florida. Cu banii pe care îi câștig în România o duc bine. N-am voie să părăsesc America mai mult de 181 de zile, până obțin cetățenia”, spune aîn urmă cu 3 ani Gheorghe Gheorghiu, la Antena Stars.

Divorțul prin care a trecut nu a fost deloc ușor, admitea el, cu atât mai mult cu cât s-a căsătorit din dragoste. „Fiica mea are 30 de ani, ea a luat vocea, talentul meu, dar și emotivitatea. S-a călit, este o fată foarte bună. Nu mă așteptam, ca de la vârsta de 8 ani, de când e în America, să rămână totuși româncă.

În America copiii sunt reci, pleacă devreme de acasă. Ea nu, e atașată de familie.

Oamenii nu știu de ce se căsătoresc. Nu e o joacă, eu m-am căsătorit din dragoste. Pe fosta soție am văzut-o pe plajă și m-am îndrăgostit, o femeie superbă. Până la urmă n-a fost să fie, din cauză că nu eram acasă, eram mereu în turnee”, a mai spus Gheoghe Gheorghiu la „Răi Da’ Buni”.

Vezi și Gheorghe Gheorghiu s-a mutat în SUA: ”În România voi fi doar turist!”

Citește și:

Noi dezvăluiri făcute de Meghan Markle despre familia regală

Interviu EXCLUSIV Alina Laufer: ”Bucătăria este locul în care eu mă relaxez cel mai bine”