Întrebat ce este fericirea din punctul lui de vedere, Gheorghe Gheorghiu a precizat că este mai mult decât mulțumit cu tot ce a avut și tot ce are în viață. Artistul se bucură din plin de succesul pe care îl are pe plan personal și financiar.

„Fericirea este tot ce am avut până acum în viață, deci am fost urmărit de fericire, de noroc. Tot ce am avut și am în continuare, nu vreau mai mult! Dacă Dumnezeu mă lasă cu cât am avut până acum, eu sunt foarte mulțumit”, a mărturisit artistul la Antena Stars, citat de Spynews.ro.

Mai mult decât atât, celebrul cântăreț a declarat că a învățat foarte multe de la fostele iubite, pe care le-a iubit cu adevărat, spune el,, însă a fost nevoit să le lase. El spune că a avut femei extraordinare lângă el.

„De la fiecare din iubitele mele am avut câte ceva de învățat. Toate au fost drăguțe, pe toate le-am iubit, am fost fericit și azi sunt fericit că le-am iubit atunci.

Pe multe le-am și măritat, adică le-am dat liber să zboare, după ce au învățat și ele câte ceva de la mine.

Mereu am avut niște iubite, niște femei extraordinare, dar mereu le-am lăsat pentru alții. Am făcut ceva bun în viață!”, a mai adăugat el.

spuma-artistilor-in-acea-vremeSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Relație cu năbădăi cu Anca Țurcașiu, pentru care și-a părăsit și nevasta

Amintim că artistul a format la un moment dat un cuplu inclusiv cu Anca Țurcașiu. Presa vremii scria că artistul și-a părăsit nevasta, cu mulți ani în urmă, pentru Anca, pe atunci necăsătorită.

Relația dintre cei doi devenise subiect sauvuros de discuție chiar și printre artiști, în timpul turneelor de pe litoral.

Însă lista iubitelor, mai mult sau mai puțin celebre, e cu mult mai lungă, artistul fiind la un pas de căsătorie de mai multe ori, inclusiv cu femei cu 25 – 30 de ani mai tinere ca el.

S-a căsătorit din nou la 67 de ani

În final, cea care l-a convins pe interpretul de folk, cunoscut mai cu seamă pentru hitul ”Unde dragoste nu e, nimic nu e”, să facă pasul e Gabriela Băncescu, femeia cu care trăiește în America. Cei doi s-au căsătorit în noiembrie 2021, peste Ocean.

Gheorghe Gheorghiu a mai fost căsătorit cu Camelia, femeia care i-a dpruit și o fată, Andra-Ștefania. Fosta soție a lui Gheorghiu este stabilită de peste 20 de ani, împreună cu fiica ei, în San Francisco, California.

Ce spune despre fiica lui, de 34 de ani

Legat de fiica sa, folkistul a declarat pentru Antena Stars că aceasta este acum împlinită cu job-ul pe care îl are, cu propria afacere, după ce a avut un loc de muncă unde a ajuns la epuizare.

„Are un iubit, lucrează acum, face haine. E mult mai fericită.

Ea lucra la o firmă farmaceutică, făcea medicamente pentru boli foarte rare, dar la un moment dat, odată cu pandemia, au început să lucreze de acasă și să le dea un volum de muncă de trei ori mai mare. Era disperată și a zis că nu mai poate, își dă demisia. S-a retras, a demisionat și acum face ce îi place”, a declarat cântărețul.

Vezi și Fiica lui Gheorghe Gheorghiu și-a deschis magazin în America. Uite cu ce se ocupă și ce salariu are frumoasa Andra Ștefania!

Citește și:

Actrița Amanda Bynes, internată la psihiatrie după ce a fost găsită umblând goală pe stradă

Isterie la Survivor după ce patru foști concurenți s-au întors în Dominicană. Reacțiile au apărut imediat