Cei doi îndrăgostiți au ajuns la palatul Buckingham, într-o mașină neagră cu geamuri fumurii. Harry și Megan s-au întâlnit cu regina Elisabeta a II-a, care i-a invitat la ceai pentru a o cunoaște pe logodnica nepotului ei.

Evenimentul a avut loc săptămâna trecută, dar vizita a fost făcută publică abia acum. Mai mult, regina se pare că a plăcut-o pe actriță, fapt pentru care ea și Harry își fac planurile de nuntă. Mai mult, în urma întâlnirii, la insistențele reginei,  Megan a anunțat că se retrage din serialul american,  care a făcut –o celebră,  „Suits”, spre dezamăgirea faniilor.

Potrivit Daily Mail, Harry și Meghan au stabilit cu Suverana, ziua în care își vor anunța logodna și data nunții.

Citește și: Iată cum stau lucrurile în familia lui Kate Middleton și a prințului William.  Ducele de Cambridge a rupt tăcerea și a spus tot, făcând dezvăluiri haioase. Pe prințul George nu poți să-l iei din fața….

Meghan i-a trimis lu Kate Middleton un cadou

Mai mult, un rol important la nunta celor doi îl va avea și Kate MIddleton, pe care Meghan o vrea domnișoară de onoare. Deși la început Kate nu părea încântată de alegerea lui Harry se pare că până la urmă a acceptat-o pe Meghan. Și asta,  pentru că vede că roșcovanul familiei regale este fericit alături de brunetă. Kate și Harry sunt foarte apropiați. De când ducesa de Cambridge s-a măritat cu fratele lui, prințul William, Harry merge periodic în casa lor pentru a vorbi cu ei sau pentru a mânca împreună. „Am ajuns să o cunosc foarte bine pe Catherine. Este foarte, foarte plăcut să ai o soră mai mare”, a declarat Harry, într-un interviu mai vechi, despre relația lui cu ducesa.

Markle a dezvăluit la începutul acestei luni că viața ei s-a schimbat la 360 de grade de când s-a aflat că are o relație cu prințul Harry. Ea a recunoscut că cei doi s-au cunoscut prima dată la Londra, prin niște prieteni comuni, și s-au întâlnit în secret mai multe luni.  EI formează un cuplu de un an și șase luni.

Citește și: