Sarah Harding a murit la doar 39 de ani duminică dimineață după o luptă crâncenă cu cancerul. Boala a fost atât de agresivă încât ea și-a pierdut viața la doar un an de la teribilul diagnostic.

Cu câteva zile înainte să se stingă, Sarah Harding a făcut un gest uluitor deși avea dureri crunte. Ea a pus un mesaj pe rețelele de socializare în care și-a dezvăluit ultima dorință. Și anume, frumoasa artistă a mărturisit că își dorește ca toate veniturile ei pentru piesa „Wear It like A Crown” să ajungă către Serviciul Naţional de Sănătate din Marea Britanie.

„Am dat peste o melodie pe care am înregistrat-o acum vreo zece ani. Mereu mi-a plăcut foarte mult și m-a făcut să mă simt un pic trist că nimeni nu a auzit-o vreodată. Am precizat acest lucru echipei mele și au spus că îl putemlansa și m-am gândit„ de ce naiba nu? ” Se numește Wear It Like A Crown.

sarah-3SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 13

Sarah Harding a murit la 39 de ani

Nu mai am nici o idee despre cum funcționează toate acestea, dar, dacă din întâmplare, va genera orice profit, voi da totul la Christie NHS Foundation @christiecharity de unde îmi primesc tratamentul. Dacă mi-ați citit cartea deja știți cât de minunați sunt doctorii, asistentele și toți angajați de la Christie. Ei sunt, de fapt, îngeri”, a spus Sarah.

Însă, fanii i-au fost alături, iar în scurt timp piesa a ajuns numărul 1 pe iTunes, ceea ce a făcut-o pe artistă extrem de fericită. În ultimele luni, Sarah s-a simțit extrem de rău și după cum a dezvăluit una dintre colegele ei de trupă nu mai putea nici să se dea jos din pat, fiind extrem de slăbită.

Cheryl Cole, distrusă de durere după moartea lui Sarah Harding

Sarah Harding s-a stins din viață la 39 de ani, duminică dimineață. Vestea tristă a fost dată chiar de mama ei, pe contul de Instagram al artistei. Colegele din trupa Girls Aloud sunt devastate din cauza faptului că au pierdut o prietenă atât de bună și un om extraordinar de bun și talentat.

„Sunt absolută devastată și nu pot să accept că a venit această zi”, a fost reacția lui Nicole Roberts, care a făcut publică o imagine cu ea și Sarah.

„Mi se rupe inima și toată ziua prin minte mi-au trecut toate lucrurile prin care am trecut împreună. În special, acest ultim an de când a fost diagnosticată. În ciuda faptului că a fost un an foarte greu, noile noastre amintiri sunt foarte puternice în inima mea. Sunt atât de multe lucruri de spus și la început mi s-au părut mult prea personale să le pun aici, apoi mi-am amintit că sunt atât de mulți alți oameni care o plâng. O parte din mine sau din noi nu mai e aici și este de neconceput, dureros și cu total crud. Ea ar fi iubit mesajele tale astăzi ♥ ️.Fată electrică, ne-ai făcut-o. Ai dat totul și tot cu un zâmbet. Un fluture alb a zburat pe lângă fereastra mea în această dimineață înainte să aflu, trebuie să fi fost tu ?”, a mai scris Nicola.

Cheryl Cole a mărturisit și ea că îi este foarte greu să accepte că cea mai bună prietenă a ei a părăsit acestă lume.

„Deși am știut că această zi va sosi, cumva sunt șocată că fata noastră uimitoare, unică, nebună, ciudată, amabilă și cu o inimă mare a plecat. În timp ce încerc să-mi parcurg drumul prin aceste valuri dureroase de necredință și finalitate pe care le experimentez, am vrut să le transmit condoleanțe tuturor fanilor noștri GA(n.r. Girls Aloud). Am fost ca o familie extinsă atât de mult timp și vă cunoaștem pe mulți pe nume. Am vrut să mă asigur că știți cât de mult a însemnat pentru Sarah dragostea și sprijinul vostru continuu în cele mai vulnerabile momente ale sale. A fost atât de recunoscătoare și chiar ați reușit să o încurajați când a avut cea mai mare nevoie ?? De asemenea, îmi dau seama că atât de mulți vor fi profund afectați de circumstanțele trecerii în neființă ale lui lui Sarah … Vă trimit tuturor atât de multă dragoste ? Te iubesc Sarah … Rămas bun ?”, a scris și Cheryl copleșită de durere.

Mama artistei a povestit pe contul de Instagram că Sarah a luptat cât de mult a putut cu boala, dar a murit în liniște.

„Mă doare sufletul să vă anunț că frumoasa mea fiică Sarah, din păcate, s-a stins din viață. Mulți dintre voi știu că Sarah a fost diagnosticată cu cancer și a dus o luptă crâncenă până în ultima zi. A murit în această dimineață, în liniște. Aș vrea să vă mulțumesc tuturor pentru susținerea din ultimul an. A însemnat enorm de mult pentru Sarah și i-a oferit putere și confort știind că este iubită. Știu că nu și-ar dori să fie amintită pentru lupta ei împotriva cancerului – ea a fost un adevărat star și sper că așa va fi ținută minte”, este mesajul scris de mama artistei.

Sarah Harding a aflat că are cancer la sân august, anul trecut. În ciuda faptului că a urmat un tratament intens și că a făcut o mastectomie, cancerul i s-a răspândit în corp. Medicii i-au dat vestea tristă în luna decembrie, anul trecut, că ar putea fi ultimul Crăciun din viața ei. Și asta după ce i-au apărut tumori și pe creier și la plămâni, și cancerul i s-a răspândit și la coloană, fiind în stare terminală. În luna martie și-a publicat o carte despre lupta ei cu boala, „Hear Me Out”, precizând că va trăi și se va bucura de fiecare secundă din viața ei.

„În acest moment sunt mulțumită că mă trezesc în fiecare dimineață și îmi trăiesc viața așa cum vreau, căci acum știu cât de prețioasă este viața”, era concluzia cătții ei.

Sarah Harding a devenit celebră în 2002


Harding a făcut parte din formaţia britanică „Girls Aloud”, formată în cadrul spectacolului de televiziune Popstars: The Rivals, la finele anului 2002. Grupul era format din format din interpretele Cheryl Cole, Nadine Coyle, Sarah Harding, Kimberley Walsh şi Nicola Roberts.

De-a lungul carierei muzicale, cele cinci au lansat cinci albume de studio şi trei albume de compilaţie, două dintre ele ocupând locul 1 în ierarhia celor mai bine vândute materiale discografice din ţara Marea Britanie. Formaţia deţine cele mai multe intrări consecutive în primele zece poziţii ale listei UK Singles Chart, pentru o formaţie compusă în totalitate din femei, cu douăzeci de reuşite.

Foto: Profimedia

Citește și:

Unde stă Mihaela Rădulescu atunci când vine în România. Prezentatoarea TV a păsărit țara în urmă cu 15 ani: ”Nu mai am nimic aici”

Cleopatra Stratan și Edward Sanda se pregătesc să devină părinți pentru prima dată?