În luna noiembrie, Chrissy Teigen, soția lui John Legend, anunța pe rețele de socializare că trece prin momente extrem de grele, după ce și-a născut cel de-al treilea copil fără suflare. Imaginile cu ea pe masa de naștere au emoționant întreg mapamondul, iar printre persoanele care au fost alături de ea a fost și Meghan Markle.

Soţia lui John Legend a dezvăluit că Meghan i-a trimis o scrisoare de încurajare, după ce aceasta a trecut prin trauma de a pierde o sarcină avansată.

Meghan Markle e considerată mulți britanici ca un personaj negativ, pentru că l-a îndepărtat pe Prinţul Harry de familia lui, manipulându-l. După interviul exploziv acordat lui Oprah, în care acuza familia regală de rasism, bruneta a înrăutățit lucrurile, însă cea care îi ia apărarea acum este Chrissy Teigen.

Soţia lui John Legend, care anul trecut a avut o problemă cu a treia sarcină, trăind şocul de a naşte un copil mort, a povestit că Meghan i-a trimis o scrisoare impresionantă de consolare. Soţia lui Harry a suferit o pierdere de sarcină în vara 2020, traversând, de asemenea, o perioadă cumplită.

”A fost extrem de caldă cu mine, mi-a trimis o scrisoare de încurajare după ce l-am pierdut pe bebeluşul Jack. Este o fată extraordinară, de o mare bunătate”, i-a declarat Chrissy moderatorului Andy Cohen, adăugând că s-a uitat la interviul cu Oprah. ”Mi-a deschis ochii”, acestea au fost cuvintele lui Teigen.

Chrissy-John-si-copiii-lor-667×500-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Cele două vedete s-au apropiat după ce Meghan Markle şi Prinţul Harry s-au mutat în California. Au avut o discuţie intensă inclusiv după interviul lui Meghan cu Oprah, dar Chrissy nu a vrut să divulge ce au discutat.

Chrissy Teigen a dezvăluit pe rețelele de socializare că a pierdut sarcina, iar maginile surprinse în spital de îndrăgitul cuplu sunt sfâșietoare. .

„Suntem șocați și simțim o durere despre care doar auzi, o durere pe care nu am mai simțit-o până acum.

Nu am reușit să oprim sângerarea și să-i oferim copilului nostru fluidele de care avea nevoie, în ciuda a pungi și pungi de transfuzii de sânge. Nu a fost suficient.

Nu ne-am decis cum ne vom numi copiii decât imediat după naștere, chiar înainte de a ieși din spital. Dar, dintr-un anume motiv, acestui micuț am început să-i spunem Jack.

Așa că întotdeauna va rămâne Jack. Jack s-a străduit atât de tare să devină o parte din mica noastră familie și întotdeauna va fi.

Pentru al nostru Jack, îmi pare rău că primele momente din viața ta au fost atât de complicate și că nu ți-am putut oferi casa de care aveai nevoie pentru a supraviețui. Întotdeauna te vom iubi”, a scris atunci Chrissy.

Citește și:

Anca Lungu, prințesa Polonic, despre viața în Franța cu doi copii mici, alături de noul soț

Andreea Marin a vorbit despre averea ei: ”Nu schimb maşinile ca pe şosete. La casă mai am de plătit vreo 10 ani”