Cazul fetiței  a fost descoperită în decembrie 2016, de reporterii ziarului Libertatea, iar Adina a atras imediat atenția cu frumusețea ei. De atunci, ea a fost invitată să defileze pe podium și a fost protagonista unui pictorial spectaculos în paginile revistei Viva. Aceasta a fost invitată astăzi în emisiunea Teo, alături de mama ei, udne a avut parte de o surpriză de proporții.

colaj-glinaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

 

Copila și frații ei sunt crescuți de mama lor, care lucrează ca femeie de serviciu, și se descurcă greu din punct de vedere financiar și că uneori o ajută și vecinii sau prietenii care o duc mai bine.

„Câștig 8 milioane în bani vechi (800 RON) și alocatia lor (600 RON). Tatăl lor a murit acum trei ani”, a spus mama Adinei la Teo Show.

Cu toate acestea, Adina este optimistă și visează la o carieră de succes în modelling care să-i permită să cumpere o casă pentru familia ei.

„O să strâng bani, o să fac un card și o să îi pun acolo. Și când o să avem destui bani, o să cumpărăm o casă. (…) Vreau să învăț foarte multe lucruri, ca să ajung model internațional”, a spus fetița.

„Aș părăsi România, să merg la cât mai multe castinguri de modele, poate am avea un trai mai bun. Trebuie să faci sacrificii multe, să înveți”, a adăugat ea.

Gabriela Prisăcariu, logodnica lui Dani Oțil, care este un fotomodel de succes, a venit și ea în emisiune și i-a făcut un cadou care o va ajuta în împlinirea visului ei de a deveni fotomodel profesionist.

„Vreau să încep prin a-ți oferi un cadou. Eu împreună cu colegii mei, Cătălin Botezatu și Stelu Milu, vrem să-ți oferim un curs de modeling la școala unde eu predau și unde te aștept începând cu data de 1 februarie, ca să învățăm tot ce ține de modeling. Am trecut prin atâtea mâini și atâtea agenții și nu tot timpul mi s-aus pus lucrurile așa cum sunt. Fiecare și-a văzut interesul”, a spus Gabriela Prisăcariu la Teo Show.

Foto: Viva, Libertatea, Kanal D