Judi James, un expert în limbajului trupului, este de părere că ducesa de Sussex știe cum să profite de anumite gesturi pentru a cuceri publicul.  Mai exact,  cel mai des este surprinsă făcând un gest ce transmite posesivitate. Mai mult, felul în care îl ține de mâini pe soțul ei spune multe despre relația lor. Așadar, de fiecare data când apare în public, ea îl ține pe Harry de mână și de fiecare data are grijă să-i atingă cu cealaltă mână brațul, agățându-se practic de soțul ei.

„Ținutul de mâini este un gest comun pentru majoritatea cuplurilor îndrăgostite, dar faptul că Meghan atunci când îl ține pe Harry de mână îl apucă și de braț  cu cealaltă mână trăgându-i cotul spre abdomenul ei  pare un ritual de integrare”, a explicat Judi, precizând că Meghan  folosește această tactică încă de la prima apariție în public.

Gestul subtil pe care îl face Meghan Markle de câte ori apare în public cu prințul Harry

Gestul de posesivitate făcut de Meghan Markle

„Meghan a ajuns pe scena Marii Britanii folosindu-se de acest acest gest posesiv, dar de asemenea pasiv, chiar în timpul interviului în care își anunțau logodna și de atunci a tot continuat să-l folosească încă de la începutul relației cu Harry”, a mai punctat expertul, explicând că oamenii se folosesc de acest gest pentru a câștiga simpatia cuiva.

Meghan Markle și prințul Harry se pregătesc să devină părinți pentru prima dată. Ei se vor muta de la palatul Kensington la castelul  Windsor și vor avea propria administrație, diferită de cea a duciilor de Cambridge, după ce în ultima perioadă au tot apărut certuri între Meghan și Kate.

Foto: ©Alpha Press/Hepta

Citește și: