Megha Markle a șocat pe toată lumea după ce a decis să-și modifice inelul de logodnă pe care l-a primit de la prințul Harry, în urmă cu doi ani. Se pare că bijuteria nu a fost tocmai pe placul ei și a decis să o modifice după bunul ei plac.

In imaginile de la parada Trooping the Colour a fost observat inelul modificatSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 5

Inelul a fost creat special pentru ea de prințul Harry. Acesta a ales ca speciala bijuterie să fie realizat din aurul galben, preferatul ducesei, și trei diamante, din care două i-au aparținut regretatei prințesei Diana.  „Inelul este realizat aur galben pentru că este preferatul ei, iar diamantul principal l-am luat din Botswana( n.r.- o țară cu o semnificatie aparte pentru cei doi, fiind locul în care ei și-au petrecut prima vacanță împreuna) și diamantele mici, poziționate în laterale, sunt din colecția de bijuterii a mamei mele, pentru a mă asigura că ea este alături de noi în această călătorie a noastră”, a explicat Harry la momentul respectiv. Însă, se pare că Meghan a decis să îi strice aspectul inițial. A făcut inelul mai subțire și l-a pavat cu mai multe diamante mici.

 

Meghan Markle și-a modificat inelul de logodnă

Cu toate acestea, casa regală nu a confirmat când și de ce Meghan a decis să-l modifice, dar ducesa nu a mai fost văzută cu el spre sfârșitul sarcinii, mulți crezând că nu o mai încape.

 

Gestul lui Meghan a șocat pe toată lumea și a fost criticată dur de jurnaliști și de britanici. Ingrid Seward, redactorul șef de la publicația „ Majesty Magazine”, a precizat că i se pare foarte ciudată decizia lui Meghan de a-și modifica inelul, considerând că practic a șters o parte din istorie.  „Mi se pare un pic ciudat că Meghan a vrut să-și  modifice  un inel pe care soțul ei l-a creat special pentru ea. Un inel de logodnă regal este o bucată de istorie, nu e un accesoriu de modă care trebuie updatat când pare învechit”, a declarat Ingrid.

Inelul modificat a fost observat în imaginile de la parada Trooping the Colour, ce a avut loc la începutul lunii, unde Meghan și-a făcut prima apariție de când se află în concediu de maternitate.

 

Jurnaliștii de la Fabulous Digital au contactat palatul Buckingham pentru o declarație, însă reprezentanții familiei regale au refuzat să comenteze gestul lui Meghan.

 

Citește și: