Monica a devenit celebră în toată lumea, după ce s-a aflat că avea o idilă cu președintele american, Bill Clinton. Avea doar 22 de ani când s-a îndrăgostit de liderul de la Casa Albă, iar în urma scandalului aceasta a suferit cumplit, încercând la fiecare pas să fugă de reporteri. S-a mutat la Londra pentru a scăpa de atenția mediatică și s-a izolat de toată lumea, în timp ce detalii despre viața ei personală erau făcute zilnic publice. Propria ei mamă a fost fortață să depună mărturie împotriva ei în fața Marelui Juriu federal. Fosta amantă a președintelui SUA, în prezent activistă și scriitoare,  a mărturisit că a fost diagnosticată cu sindromul post-traumatic după acest scandal și a suferit de depresie.

Gestul neașteptat făcut Monica Lewinsky, cea mai cunoscută amantă de la Casa Albă! Cum arată acum brunetaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 7

Citește și: A fost unul dintre cei mai în vogă artiști de la noi, dar a renunțat la muzică pentru a-și îndeplini visul din copilărie. Ce face Mihai Sturzu acum

Scandalul sexual i-a distrus viața

Aceasta spune acum că regretă relația pe care a avut-o cu șeful ei.   Cu toate acestea, celebra brunetă spune că aventura sa cu Clinton a fost una consimţită între doi adulţi, dar umilirea publică pe care a suferit-o în urma scandalului i-a schimbat pentru totdeauna direcţia vieţii

Însă, după ce a stat o lungă perioadă departe de lumina reflectoarelor, Monica nu se mai ascunde, ba mai mult s-a alăturat mișcării #MeToo și luptă împotriva abuzurilor sexuale, alături de mai multe vedete.

„Eu regret profund ce s-a întâmplat între mine şi preşedintele Clinton”, a declarat fosta funcţionară de la Casa Albă, într-un eseu  pentru Vanity Fair.

Monica s-a alăturat  mișcării #MeToo

„Sigur, şeful meu a profitat de mine, dar întotdeauna o să rămân fermă în această privinţă: a fost o relaţie consensuală. Orice «abuz» a venit ulterior, când am fost făcută ţap ispăşitor, cu scopul de a-şi proteja poziţia sa puternică”, a declarat Lewinsky.

Monica Lewinsky a precizat că, după acest scandal, a refuzat unele oferte care i-ar fi putut aduce sume uriașe de bani, pentru că a considerat că nu este corect să facă acest lucru. Lewinsky mai spune că a fost la mai multe interviuri pentru locuri de muncă în comunicare şi branding, cu un accent pe campanii caritabile, dar nu a fost niciodată „suficient de potrivită”, având în vedere ceea ce potenţialii angajatori numeau „istoria” sa.

Celebra brunetă a spus că mișcarea  #MeToo a ajutat-o să nu se mai simtă atât de singură și a vrut să-și facă publică experiența pentru a ajuta și alte persoane care au trecut prin astfel de lucruri.

„Dacă oamenii pot găsi o ușoară ușurare sau vindecare după ce mi-am împărtășit experiența, acest lucru reprezintă pentru mine un mare privilegiu, să fiu o parte din vindecarea unei persoane”, a declarat Monica pentru revista „ InStyle”.

Citește și: