Au divorțat în urmă cu trei ani, iar el deja s-a logodit, dar cu toate acestea Ileana Lazariuc i-a emoționat pe toți cu gestul ei.

Ea a postat o imagine rară alături de Ion Ion Țiriac și cei doi copii ai lor și a ținut să -i ureze la mulți în văzul tuturor pe rețelele de socializare. Reacția sărbătoritului la această surpriză a fost una pe măsură. A repostat mesajul și adăugat pe fotografie “Mulțumesc, scumpo!”, alături de câteva inimioare.

1199759931023126844766211887420081211332256n-576×1024-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 10

Ileana Lazariuc și Ion Ion Țiriac au trăit o frumoasă poveste de iubire de peste 20 de ani, iar toți credeau că cei doi sunt suflete pereche. Însă, în 2017 ei s-au despărțit în mare secret, spre surprinderea tuturor. Deși nimeni nu știe ce s-a întâmplat între ei și de ce au decis să se despartă, cert e că Ion și Ileana rămân în continuare o familie și au relație foarte bună. Dovadă stă atât mesajul Ilenei, cât și al celorlalți membri ai familiei ei. De exemplu, Beatrice, nepoata Ilenei Lazariuc, i-a transmis, de asemenea, un mesaj emoționant și are o relație bună cu acesta.

Ea a repostat imaginea cu ea și Țiriac de anul trecut de la ziua ei. Beatrice este fiica lui Andrei Lazariuc, fratele Ilenei, și este designer și are deja propria colecție de haine, Beatrice Lazariuc.  Hainele ei sunt deja îmbrăcate de artiste celebre de la noi.

Citește și:

George Burcea, un nou atac la adresa Andreei Bălan. Cum a reacționat artista

Dovada clară că nimeni din Familia regală nu o mai are la suflet pe Meghan Markle. Gestul care l-a rănit profund pe prințul Harry