Puțini le-au dat șanse la începutul relației și iată că pe 22 octombrie 2023 au împlinit 10 ani de când sunt împreună. Leoaică focoasă, născută pe 3 august 1969, Mihaela Rădulescu (54 de ani) este și azi îndrăgostită de austriacul Felix Baumgartner, născut în același an cu ea, dar pe 20 aprilie.

Sportivul de Cartea Recordurilor tocmai a împlinit 55 de ani, iar iubita lui, deși se expune din ce în ce mai puțin pe Instagram cu chestiuni personale, a făcut o excepție și i-a lăsat o urare simpatică și în online. „La mulți ani, bărbatul meu. Tu rămâi fabulos, că de restul mă ocup eu”, i-a scris Mihaela lui Felix, în dreptul fotografiei în care el zâmbește, fericit. Pe Stories, ea a mai adăugat câteva poze cu iubitul ei, în compania unor vedete internaționale precum Morgan Freeman sau Patrick Dempsey.

mihaela-radulescu-si-felix-45SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 22

În ultimii ani, cei doi au cam rărit postările pe Instagram, dorind să se bucure de adrenalină și de intimitate, însă din când în când Mihaela mai face excepții și mai publică imagini de cuplu, dorind să fie și un exemplu pentru persoanele plafonate sau sedentare.

Mihaela și Felix s-au filmat testând împreună o dronă, bucurându-se de natură sau de glumele „picante” cu care își condimentează relația. De exemplu, fosta jurată de la „Românii au talent” s-a lăsat filmată de iubitul ei, în timp ce sparge o nucă de cocos cu bormașina. Imaginea, realizată lângă o piscină, este un contrast perfect între senzualitate și forță, două dintre atributele de care vedeta noastră nu s-a dezis niciodată.

mihaela-radulescu-si-felix-baumgartnerSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 10 / 22

„Învață să fii creativ. Pune-ți un zâmbet pe față și scapă de toată ura asta jalnică, pentru că nu te duce nicăieri. Doar te trage înapoi și nu te lasă să devii cea mai bună versiune a ta”, punctează Mihaela.

Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, 10 ani de relație

Iubirea dintre Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner a început în toamna lui 2013, odată cu interviul pe care Miha i l-a luat sportivului austriac, atunci când acesta a venit în România, pentru o conferinţă de presă. Așadar, pe 22 octombrie 2023 au împlinit 10 ani de relație.

Felix Baumgartner a devenit cunoscut după ce a sărit din stratosferă, de la altitudinea de 39.045 m, în anul 2012. A avut o relaţie cu „Iepuraşul” Playboy Gitta Saxx, dar şi cu fostul fotomodel Nicole Oetl, fostă Miss Lower Austria 2006, de care s-a despărţit în anul 2013, când a cunoscut-o pe românca noastră. Mihaela Rădulescu a fost căsătorită cu omul de afaceri Elan Schwartzenberg, între anii în 2004-2008, cu care are un fiu, pe Ayan, care a împlinit 19 ani pe 1 august.

Citește și: Cum s-au afișat Mihaela Rădulescu și Felix Baumgartner, de Revelion. Mesajul important al vedetei

Citește și: Mihaela Rădulescu a împlinit 53 de ani. Cele mai șocante și controversate apariții ale divei: s-a făcut „masă” pentru Felix, s-a tăvălit în făină, a sărutat un băiat de 21 de ani, în direct la TV

Citește și: Ștefan Bănică a găsit elixirul tinereții la 55 de ani. Artistul a trăit până acum o viață de film. Singura poză din biserică, de la nunta cu Mihaela Rădulescu

Citește și: Mihaela Rădulescu, adevăratul motiv pentru care nu-l aduce pe Felix Baumgartner în România: ”Sunt leoaică, cum Dumnezeu?”