Răzvan Simion a anunțat la începutul lunii iunie că el și Lidia Buble s-au despărțit, spunând că el nu îi mai e de ajuns artistei și că aceasta nu mai este fericită lângă el. Însă, se pare că cei doi au revenit la sentimente mai bun, iar gestul Lidiei i-a pus pe toți pe gânduri, lăsând de înțeles că între ei ar mai exista sentimente.

Mai exact, artista a publicat recent pe Instastory câteva imagini dintr-un videoclip mai vechi al melodiei, „Sub apă”, în care apare alături Răzvan Simion. Artista a mărturisit că videoclipul în care apare alături de Răzvan a fost cel mai frumos din cariera ei.

„Cel mai greu dar și cel mai frumos videoclip”, a scris Lidia Buble în dreptul imaginilor cu ea și Răzvan Simion, din cadrul videoclip-ului. Gestul Lidiei a lăsat de înțeles că aceata nu l-ar fi uitat încă pe matinalul de la Antena 1.

La scurt timp după ce Lidia Buble a pus imaginile din videoclip, Răzvan Simion a distribuit o imagine cu Johhny Depp, actorul preferat al artistei. Ba mai mult, la începutul relației cu Răzvan Simion, Lidia Buble mărturisea că unul dintre motivele pentru care prezentatorul TV i-a picat cu tronc a fost asemănarea lui cu Johnny Depp.

Lidia Buble şi Răzvan Simion s-au despărţit după o relaţie de 5 ani. Prezentatorul TV a scris un mesaj pe Instagram, la începutul lunii iunie, pe care ulterior l-a șters, prin care explică de ce au luat această decizie.

„O nouă călătorie… Sunt diferit astăzi pentru că am învăţat să nu îi mai judec pe ceilalţi şi nici pe mine. Am învăţat să îi iert pe ceilalţi, pentru că mi-au oferit prea mult ori prea puţin, dar mai ales să mă iert pe mine. Au fost ani în care m-am iubit prea puţin în timp ce primeam prea multă iubire cu care nu ştiam ce să fac. Au fost ani în care m-am ferit de iubire ca de cel mai mare duşman. Au fost ani în care iubirea mi-a fost oxigen. Ce am învăţat până acum despre iubire? Iubirea înseamnă dăruire, libertate emoţională, înseamnă a vrea din suflet să îl vezi pe celălalt fericit“, a scris Răzvan. El a continuat: „Astăzi Lidia nu mai este fericită lângă mine. Îi cer iertare pentru că la un moment dat am devenit insuficient. Şi mă iert şi pe mine pentru că nu am mai avut ce să ofer când poate ar mai fi fost multe de oferit. De mâine vreau să o văd pe Lidia fericită, vreau să îi sclipească ochii din nou în razele soarelui, aşa că îi redau libertatea. Plecăm amândoi într-o călătorie a regăsirii de sine. Dar separat. Mă iert pe mine pentru tot ce am fost şi pentru tot ce n-am fost… Suntem în continuare o echipă şi construim proiectul muzical şi în rest doi foşti iubiţi, actuali foarte buni prieteni. Am fost copil, am fost tânăr, iar astăzi sunt înţelept“, este mesajul de pe Instagram, prin care Răzvan și-a anunțat despărţirea de Lidia.

Citește și:

Mirela Vaida este mama a trei copii, dar puțină lume știe drama prin care a trecut

Raluca Pastramă a cerut ordin de restricție împotriva lui Pepe, după ce a fost agresată de soțul ei! Cum a reacționat artistul și ce acuzații face