În 2015, lansează albumul „Pe aripi de vânt”, în timp ce piesa cu același nume ajunge pe locul 1 din topul hit-urilor mai multe săptămâni la rând. De-a lungul timpului, și alte piese ajung să fie ascultate la radio și tv.

Invitată la podcastul produs și găzduit în exclusivitate de canalul de Youtube Happyfish „Aproximativ discuții”, cu Gojira, Delia a vorbit despre artiștii de la noi.

„Aș face un documentar despre viața lui Florin Salam, nu ai cum să nu vezi că e aur, că are mult potențial. A doua persoană ar fi Cheloo”, a spus celebra cântăreață. 

Artista a povestit despre presiunea pe care o resimte atunci când vine vorba despre vârsta ei.

„La mine, oamenii sunt turbați pe vârstă, mă întreabă câți ani am. Eu trăiesc într-o viață atât de frumoasă și scopul meu este să fiu cât mai happy încât nu mi-am pus niciodată întrebarea câți ani am, ce ar trebui, dar cum ar trebui să mă comport la 39 de ani, pentru mine nu contează. Când apar prea multe întrebări despre câți ani am, zic s-a întâmplat ceva? care e problema? Întrebarea asta e pe sistemul că de ce nu arăt bătrână, de ce nu mă comport ca atare, că sunt de mult timp în industrie și mereu sunt fresh. Cred că dă cu eroare un pic la capitolul ăsta (…) În esență, suntem niște copii dezvoltați. Nu ai voie să uiți de asta, pe mine m-a marcat copilăria mea”, a mărturisit Delia.

Poți urmări podcastul integral pe YouTube

– Articol în parteneriat cu HappyFishTV –