După ce Monica Gabor a publicat imagini cu ea în Malibu, Ramona Gabor a șters toate imaginile cu sora ei postate pe Instagram, în ultima lună, în care s-a bucurat de compania surorii ei. Ea a șters atât fotografiile din vacanța din Grecia, dar și cele din perioada în care Monica a stat la ea în Dubai.

Gestul ei i-a uimit pe fani, iar mulți cred că aceasta ar fi dovada că sora ei s-a împăcat cu milionarul chinez, ceea ce ar fi înfuriat-o pe Ramona care se pare că nu e deloc de acord cu decizia Monicăi.

Monica s-a întors în America și s-a filmat într-un resturant de lux din Malibu, iar apoi a dispărut brusc de pe rețelele de socializare, așa cum obișnuia să facă când trăia alături de Mr. Pink.

Fosta doamnă Columbeanu a petrecut o lungă perioadă de timp la sora sa, Ramona Gabor, în Dubai, după ce s-a zvonit că a rupt relația cu Mr. Pink, dovadă fiind ștergea pozelor din social media cu iubitul și fiul, dar și mutarea pe meleagurile orientale, în Dubai, unde sora ei este stabilită de mai bine de 10 ani.

Monica Gabor și Mr. Pink formează un cuplu de mai bine de 10 ani

Monica Gabor și Mr. Pink și-ar fi spus adio după mai bine de zece ani de relație, informație confirmată de omul de afaceri Paul Mantea, prieten de familie cu aceasta, în urmă cu câteva săptămâni.

ce interdictii avea monica gaborSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 11

Chiar dacă decizia despărțirii nu-i aparține, pentru că, potrivit apropiaților, ”nu ar fi putut niciodată ca ea să fie cea care să-l părăsească pe Mr. Pink”, Moni ar fi fost cea care ar fi grăbit această separare.

”Nu putea face nicio mișcare, era tot timpul sub controlul lui. Era monitorizată în permanență. Avea voie să facă cumpărăturile doar de pe net sau de la un supermaket de lux din zonă, unde Mr. Pink cunoștea pe toată lumea”, a mărturisit pentru playtech.ro o persoană apropiată vedetei.

Monica a postat un mesaj cu subînțeles, fiind singura declarație care ar putea face referire la momentele prin care a trecut după posibila despărțire.

„Trăim într-o societate în care trebuie să fii primul, nu-i așa? Nu ne pasă cine are de suferit, nu ne pasă cine este distrus, nu ne pasă dacă este adevărat. Doar spune-o și vinde-o. Cu exerciții devii bun!”, a fost mesajul publicat de Monica Gabor pe Instagram.

Citește și:

Andreea Marin, dezvăluiri dureroase despre pierderea mamei ei: „M-am supărat atunci pe Dumnezeu”

Codin Maticiuc face în sfârșit dezvăluiri despre mama fetiței sale. Cine e femeia care l-a îmblânzit pe fostul crai de Dorobanți