Meghan Markle a reușit să evite întâlnirea cu Donald Trump, fiind în concediu de maternitate, însă prințul Harry nu a fost la fel de norocos și a fost nevoit să participe la evenimentele organizate de regina Elisabeta a II-a  pentru sosirea lui Donald Trump. Astfel, ducele de Sussex a dat nas în nas cu familia prezidențială americană la galeria de artă de la palatul Buckingham. Însă, Harry, pesemne, supărat pe declarațiile făcute de Trump, a încercat să-l evite pe liderul american și l-a ignorat complet. Roșcovanul familiei regale a preferat să stea cât mai departe de președintele american și soția lui și a refuzat să vobrească cu ei, preferând să-i privească de la distanță.

„A stat în spatele camerei  întregul eveniment, arătându-se total dezinteresat”, a declarant un martor pentru Daily Mirror.

Mai mult, prințul Harry a refuzat să participle la banchetul organizat pentru Donald Trump, ci a preferat să stea cu soția lui, Meghan Markle, și cu fiul lor, Archie.

Donald Trump a spus de Meghan Markle că este braznică

Într-un interviu acordat pentru ziarul The Sun în Biroul Oval de la Casa Albă, Donald Trump s-a arătat șocat când a aflat că Meghan Markle a spus că dacă el va ajunge președintele al SUA, ea va părăsi teritoriul american, ceea ce a și făcut. Acesta a reacționat în felul lui caracteristic și a jignit-o pe ducesa de Sussex, spunând că este obraznică și că nu a știut ce a spus Meghan despre el.

„Nu știam asta. Ce pot să spun? Nu știam că este obraznică!’, a declarat președintele Statelor Unite ale Americii. Donald Trump a vrut să menționeze și că este „extrem de iubit’ în Marea Britanie, în ciuda protestelor masive care au avut loc anul trecut, în timpul vizitei lui în  Regatul Unit.

Ducesa de Sussex a declarat înainte de alegerile prezidențiale, în emisiunea The Nightly Show cu Larry Wilmore,  că va părăsi Statele Unite ale Americii și  probabil se va muta în Canada, unde filma la serialul „Suits’,  dacă Donald Trump va ajunge președinte. Fosta actriță americană a mai spus că nu-i place de Trump pentru cî este un misogin incurabil și că discursul său îndeamnă la ură.

FOTO: ©Alpha Press/Hepta

Citește și: