Monica Gabor a lăsat de înțeles că s-a despărțit de Mr. Pink după ce a șters toate imaginile cu acesta și cu fiul lui de pe pagina ei de Instagram, dar nu a făcut nicio declarație pe marginea acestui subiect, ultrior un prieten apropiat a confirmat despărțirea. Fosta doamnă Columbeanu a dezvăluit acum cine îi este alături în aceste momente și pare mai fericită ca oricând.

După o poveste de dragoste de peste 10 ani, Monica și milionarul chinez au decis să meargă pe drumuri separate. Păreau că au familia perfectă, dar se pare că lucrurile nu stăteau deloc așa. Imediat după ce Irinuca a absolvit școala, fosta scorpie de la Izvorani și-a făcut bagajele și a plecat din vila din Malibu a acestuia.

Ea s-a bucurat de o vacanță în Grecia, iar apoi s-a mutat la sora ei în Dubai, unde cele două se ocupă de afacerea lor cu produse de beauty, pe care o promovează des pe rețelele de socializare. Deși nu a făcut nicio declarație despre despărțirea de Mr. Pink, milionarul Paul Mantea, românul care a ajutat-o pe Moni la începutul ”aventurii” sale din America, a confirmat în exclusivitate pentru playtech.ro că cei doi nu mai formează un cuplu.

monica in dubaiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 8

Deși Monica a preferat să nu facă declarații pe marginea acestui subiect, fosta scorpie de la Izovarani a uimit acum pe toată lumea cu gestul ei. Ea a publicat o imagine rară alături de cele două surori ale ei, Alina și Ramona. Se pare că după ce au aflat vestea divorțului, surorile ei au vurt să fie alături de ea și să profite de ocazie pentru a petrece timp împreună. Mai mult, Monica a lăsat de înțeles că lângă ele și-a găsit alinare după despărțirea de milionar, iar aceasta radiază de fericire pentru că, în sfârșit, s-au văzut toate trei după atâta timp. „Surorile mele, cele mai puternice aliate ale mele”, a scris Monica la imaginea cu ele.

Citește și:

Laura Dincă, primele declarații despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Nu mai vreau…”

Laura Dincă, primele declarații despre despărțirea de Cristian Boureanu: „Nu mai vreau…”