Asia Express se aproapie de final, iar aseară a avut loc semifinala care s-a lăsat cu multe lacrimi. Lidia Buble și sora ei, Estera, au părăsit Asia Express – Drumul Împăraților, după deschiderea cufărului lor ce ascundea o piatră roșie.

Echipele au luptat cot la cot pentru a ajunge cât mai aproape de marele premiu al reality show-ului, cei 30.000 de euro. Încă din ultima etapă, Irina Fodor a anunțat vedetele că vor avea parte până în marea finală de un element-surpriză: cutii care conțin nestemate ce le vor decide soarta din competiție. În ediția 40 a sezonului 4 din Asia Express, Lidia Buble și Estera au luat primul cufăr pentru că au ajuns ultimele la destinația finală. Celelalte două cufere au ajuns la Mihai Petre și Elwira.

Norocul le-a surâs soților Petre și ei au nimerit cele două pietre verzi, dar din cauza emoțiilor foarte mari Elwira a izbucnit în lacrimi și nu a mai putut să stea în picioare când a văzut nestemata roșie a surorilor Buble. Lidia Buble nu s-a putut abține și a început să plângă. Despărțirea a fost una dureroasă pentru toată lumea, în mod special pentru concurente.

Cele două surori nu s-au așteptat ca ele să fie cele care aveau să părăsească competiția în semifinală.

„Mulțumesc pentru cea mai frumoasă amintire!”, i-a spus Lidia surorii sale.

„Doamne, este cel mai neașteptat deznodământ, jur. Este imposibil!”, a mai adăugat concurenta Asia Express.

Cu toate acestea, momentul serii a fost oferit de Lidia, care imediat după ce a auzit că este eliminată a început să-și scoată din rucsac voalul și rochia de mireasă din rucsac, pe care a și îmbrăcat-o, spre uimirea tuturor. Irina și colegii de echipă au rămas muți de uimire când au văzut gestul Lidiei, iar ulterior au izbucnit în hohohte de râs.

„Așa aveam de gând să joc finala, în rochie de mireasă, dar n-am mai apucat”, a spus Lidia.

lidiaaa in lacrimiSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 16

După eliminarea din Asia Express, Lidia a simțit nevoia să scrie un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, unde i-a mulțumit întregii echipe Asia Express, dar și surorii ei, Estera, pentru felul curajos în care au luptat împreună.

“Emotii, legatura mult mai stransa intre mine si Esti, adrenalina, competitivitate, incredere de sine mult mai mare, ritm de viata alert (ca la armata, bublisorii mei 😂), lume noua, foame, cerșit, cazare si transport. Asa descriu, pe scurt, experienta Asia Express, experienta pe care o consider o a doua mea copilarie, dar traita la intensitate maxima. Pe scurt, am spus, pentru ca nu pot descrie in cuvinte restul experientelor, pentru ca le-am trait cu si din suflet, iar, la ora asta, odata cu plecarea noastra, ma napadesc lacrimile ca nu mai continui joaca, si marele dor de competitie, concurenti si intreaga echipa de productie si toti cei care, mie si lui Esti, ne-au fost alaturi…si la fiecare pas.

Si cum am facut o promisiune, atat mie cat si celor din jur, am imbracat rochia de mireasa, chitita pe maritat in Asia Express inca de la plecarea din tara. 👰😂 Doar stiti ca tot ceea ce imi propun reusesc si dovada sta in superba mea aparitie in cea mai de 🔝 rochie de mireasa pe care o puteati vedea ever. 😂 Pentru acest moment, am trecut de la agonie la extaz, doar doar sa arat lumii ca Lidia Buble nu pleaca inapoi acasa fara sa se imbrace asa. Insa, ce credeti, m-am si maritat, daca tot am facut atatea pregatiri de maritis? 😁🤷‍♀️

Multumesc, ESTERA, sora mea incredibil de bataioasa, rabdatoare, iubitoare, mereu alaturi si cu mine. Te ador si iubesc mai presus de orice!!!

Multumesc, dragilor din echipa de productie si toti cei implicati in acest proiect, dar si pentru sansa oferita de a experimenta un show de televiziune unde mi-am cam dat sufletul…si la propriu si la figurat. MAI VREAU! 😂❤🥰

Fanii le-au felicitat pe cele două surori pentru parcursul lor în emisiune și chiar și finaliștii Asia Express au adăugat comentarii laudative la adresa Lidiei și a Esterei.

Cuza și Emi au fost primii finaliști ai sezonului 4 din Asia Express – Drumul Împăraților. Cei doi s-au bucurat în felul lor caracteristic când au aflat vestea că au sunt atât de departe în competiție. Reacțiile lor au surprins telespectatorii, care „au savurat” cu plăcere momentul de-a dreptul emoționant.

„Suntem în finala celei mai tari experiențe din viața noastră!”, a spus Cuza, vizibil emoționat, în semifinala reality show-ului.