Zvonurile unui posibil divorț au fost alimentate de postările Andreei pe rețelele de socializare care lăsau de înțeles că lucrurile în viața ei nu sunt tocmai roz și pare că suferă.   Mai mult, s-a scris chiar că George a părăsit căminul conjugal și a stat la un prieten. Însă, actorul a postat în weekend un Instastory pe contul lui de Instagram care îl arată acasă, unde se joacă cu fiicele lui, care sunt foarte fericite.

După o serie de postări triste, artista a rupt și ea tăcerea după ce a primit un val de critici pe Instagram în care fanii o„ certau” practic pentru faptul că se desparte de soțul ei, după cinci luni de la frumoasa nuntă.

“Oameni buni, trageți concluzii greșite și aveți păreri eronate. Nu stiți nimic dar vă dați cu părerea. Eu nu dau cu piciorul la nimic”, a scris Andreea Bălan.

Nașul lor de cununie, Aurelian Temișan, a răspuns zvonurilor și a făcut apel la fani să-i lase în pace pe Andreea și pe George și că cei doi ar putea avea o viață frumoasă împreună dacă renunță la orgolii.

„ Îi iubesc pe amândoi, casa noastră le e deschisă oricând vor vrea să vină, amândoi sau pe rând, pe cele mici le ador, dar… până aici. Punându-le în Sfânta Biserica cununile pe cap și inelele pe deget, le-am oferit si posibilitatea de a „profita” de experiența noastra de viață, de părerile și sfaturile noastre, de îmbrățisările și alinările noastre, dar pentru asta trebuie să mai si vrea. Sunt tineri, frumoși, talentași, au doua minuni de fete, au o viața înainte și dacă sunt putin mai atenți, o au chiar împreună.
Eu cred ca, in general in viata, totul e corigibil, evident daca se vrea. Dacă s-ar renunta la orgolii inutile, la mândrie, la a se țipa înainte de a analiza situatia, daca s-ar trage aer in piept 10 secunde înainte de a emite cuvinte grele și acuze, pe care nu le mai poti retrage si care creeaza o prapastie evidenta, cred ca lucrurile nu ar mai degenera”, a scris Aurelian.

Mai mult, la scurt timp, Andreea a pus un alt mesaj, în care precizează că singura fericire în viață este să iubești și să fii iubit: „Există o singură fericire în viață, să iubești și să fii iubit”.

 

 

View this post on Instagram

 

There is just one happiness in life, to love and to be loved. #quotes #love

A post shared by Andreea Balan (@andreeabalanofficial) on