Fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 13 ani, iar vedeta TV a marcat acest eveniment cu un mesaj emoționant pe rețelele de socializare, unde a publicat și imagini cu Violeta de când era mică.

Fetița Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică a împlinit 13 ani, iar Zâna surprizelor a profitat de ocazie pentru a se mândri de fata ei cu „ochi cu cer senin”. Ea a publicat două imagini cu Violeta, una cu ea când era mică și una recentă.

„Atât erai de pitica, draga mea… Și chiar mai mică, un boț de omuleț, cândva… Iubirea mea cea fără limite să-ți fie pavăză, sufletul meu! La mulți ani, Violeta mea cu ochi de cer senin!”, a scris Andreea Marin pe rețelele de socializare, alături de imagini.

Violeta-micaSeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 6

Violeta s-a transformat într-o domnișoară superbă și a moștenit trăsăturile frumoase ale părinților ei, cât și pasiunea pentru artă. Mai mult, aceasta este foarte apropiată de fratele ei mai mare, drept dovadă stă și gestul lui Radu Ștefan, care i-a transmis și el prin intermediul rețelelor de socializare un mesaj de ziua ei. El a publicat pe Instagram imagini cu el și Violeta, în mașina lui, pesemne cei doi petrecând mult timp împreună. Cei doi sunt adorabili în filmuleț, iar Radu a scris și mesajul: „Aniversare fericită, Ana Violeta Bănică”.

Violeta a aflat târziu că și mama sa este o persoană publică și nu doar numai tatăl ei, Ștefan Bănică Junior.

”I-am ascuns multă vreme Violetei că sunt o persoană cunoscută. Cât am putut de mult. Abia la școală a aflat că mama ei e vedetă. Oricum mie nu-mi place deloc cuvântul ăsta, vedetă. Destul știa despre tatăl ei că este cunoscut. I-am vorbit mai întâi despre campaniile umanitare în care eram implicată, am luat-o cu mine ca să vadă cum lucrez, am vrut să vadă partea asta a lucrurilor, ce poți face pentru ceilalți. N-am lăsat-o multă vreme să se uite la televizor și oricum nu se uita la emisiunile unde mergeam eu”, a povestit vedeta TVR pentru Click.

Citește și:

Oana Roman pleacă din România! Unde vrea să se mute vedeta

Cum arată Andreea Bănică fără pic de machiaj. Fiica ei îi seamănă perfect