”A luat toți banii pe care i-a găsit în casă și s-a dus la o vânzătoare de la magazin și i-a dat ei”, a dezvăluit Andreea Mantea despre năzbâtia lui David.

Vedeta a povestit, pentru kanald.ro, cum a ajuns micuțul să ia toți banii din casă la un moment dat, explicând și ce a făcut cu ei.

”A fost vorba de 3.000 de lei”

“A luat toti banii pe care i-a gasit in casa si s-a dus la o vanzatoare de la magazin si i-a dat ei. A zis ca a vazut-o pe acea femeie ca era imbracata mai ponosit. I-a zis sa se duca sa isi cumpere haine ca o vede ca este saraca si ca nu are bani sa isi ia imbracaminte si mancare”, a povestit Andreea Mantea.

”Vanzatoarea, pentru ca il cunostea si ma stia si pe mine, mi-a dat banii inapoi. A fost vorba de 3.000 de lei”, a adăugat vedeta

Andreea Mantea este o mamă singură și se străduiește să fie cât mai bună în această postură. David are 7 ani și, recent, Andreea Mantea a dezvăluit cum anume alege să își educe copilul și să îl motiveze.

Ce îi face Andreea Mantea lui David, fiul ei

Andreea Mantea a vorbit recent despre rolul său de părinte singur. Vedeta de la Kanal D a dezvăluit că fiul ei este foarte protector cu fetele și că are mai mult prietene decât prieteni.

„Prea mult se concentrează pe aceste fete, nu înțeleg de ce. El nu are prieteni, are prietene. Se implică, le ia apărarea la școală. Își ia bătaie”, a mărturisit vedeta.

„A apărat o fetiță și s-a bătut cu 4 băieți mai mari, așa mi-a zis. L-am întrebat când a văzut că sunt 4, de ce nu a fugit? A zis că nu, că s-a descurcat. L-am întrebat unde îl doare și se ținea tare, nu voia să-mi zică. Până la urmă mi-a arătat că-l durea tot corpul.

Chiar nu l-am învățat eu să fie așa protector cu fetițele. Au avut „săptămâna bullying-ului” la un moment dat și de acolo el a învățat că poți să fii genul ăla care se implică să intervină, să ia apărarea, sau genul care să stea deoparte, dar să nu fie genul care provoacă. David a zis că el vrea să fie erou. Să vezi ce vânăt este peste tot. I-am zis că dacă mai face asta o singură dată să nu și-o ia de la mine”, a declarat Andreea Mantea.

Cum își motivează Andreea Mantea fiul să fie tot mai bun la învățătură

Andreea Mantea a dezvăluit și cum anume își motivează copilul să fie tot mai bun la învățătură. Vedeta afirmă despre ea că e de „școală veche”, când vine vorba despre educația aplicată fiului ei.

„Am fost la ședința cu părinții. E foarte bun la școală. El nu știe asta, nu i-am spus. Ba chiar i-am zis că mai are minusuri pe ici-colo.

Sunt mamă singură, dacă nu eu, atunci cine să-l împingă? Dacă sunt bună și blândă și îi zic mereu că este bine, o să se culce pe o ureche și nu mai face nimic.

Eu nu sunt de acord cu toată nebunia asta cu parentingul de acum, cum că nu trebuie să îți cerți copilul, nu spune că nu face bine, nu spune că nu se pricepe pentru că îi creezi traumă. Noi nu avem nicio traumă. Eu prefer așa, cu papucul și cu mătura”, a mai povestit Andreea Mantea.

Vezi și Câți bani primește lunar Andreea Mantea de la Cristi Mitrea, drept pensie alimentară

Citește și:

Se căsătoresc, în sfârșit, după 17 ani de iubire. Au împreună o fiică

Vedeta s-a căsătorit în secret și nu și-a invitat nici măcar famlia la nuntă! E una dintre cele mai cunoscute familii din lume!