În ultimul an s-a tot zvonit că Alina Sorescu și soțul ei sunt la un pas de divorț sau chiar că au divorțat în mare secret. Totul după ce Alexandru Ciucu a fost surprins în compania unei blonde, o bună prietenă a artistei. Recent, soțul cântăreței a făcut publică o imagine cu ei, în care par o familie fericită, iar gestul făcut acum de Alina dovedește clar că cei doi sunt încă soț și soție, risipind astfel toate îndoielile.

Zvonurile că au divorțat au fost alimentate de faptul că artista a șters fotografiile din mediul online pe care le avea alături de soțul ei. Însă, zilele trecute, Alexandru Ciucu a făcut publice imagini cu el și Alina Sorescu, la ziua fetiței lor, Carolina, unde au pozat, ca și până acum, ca o familie perfectă. Mai mult, recent Alina a urcat și ea un filmuleț pe Instagram prin care chiar a reușit să risipească toate îndoielile. Mai exact, Alina anunță într-un video că va fi gazda unui podcast de beauty, iar în imagini se vede clar că artista încă poartă cu mândrie inelul de logodnă și verighetă, ceea ce demonstrează clar că cei doi încă sunt soț și soție. Și în pozele din ultima zi a anului 2021, inelul și verigheta se văd foarte bine pe mână stângă a artistei.

alina-si-alexandru-alaturi-de-fetitele-lor-ca-o-familie-fericita-1SeparatorVEZI  GALERIA  FOTOPOZA 1 / 9

Imaginea făcută publică de Alexandru Ciucu după ce s-a spus că divorțează de Alina Sorescu

Mesajul Alinei Sorescu după un an în care s-a vorbit doar despre divorțul ei

S-au cunoscut în 2008

În ultima perioadă, Alina Sorescu și Alexandru Ciucu au apărut tot mai rar împreună, lăsând loc de interpretări, mulți spunând că aceștia sunt în divorț, mai ales că designerul a plecat pentru o perioadă de acasă, pentru un curs de specializare în Franța, dar cei doi se pare că se înțeleg foarte bine și nu se lasă afectați de gura lumii.

Sătui să mai nege de atâtea ori zvonurile, Alexandru Ciucu a reușit acum să le dea tuturor peste nas cu imagine făcută publică pe rețelele de socializare, ce dovedește clar că el și Alina se bucura de familia lor frumoasă și formează un cuplu în continuare, în ciuda a tot ce s-a scris despre ei.

Alina și Alexandru s-au căsătorit în 2010. Între ei există o diferență de vârstă de 10 ani și au împreună două fete, Elena Carolina, născută în 2014, și Ana Raisa, venită pe lume pe 20 aprilie 2016.

Cei doi s-au cunoscut în 2008, în culisele Cerbului de Aur, unde ea era unul dintre prezentatori. În ultima zi de festival, le-a făcut cunoștință Cătălin Botezatu, după ce Alexandru Ciucu se arătase interesat de Alina Sorescu.

”În 2008 eram la Cerbul de Aur. Acolo l-am cunoscut pe Alexandru. Cătălin Botezatu ne-a făcut cunoștință. El a fost nașul, dar dacă nu e însurat nu a putut să ne fie naș cu adevărat. Dar el e nașul spiritual, de fapt. Nunta am făcut-o în 2010. ne-am cunoscut în 2008 și m-a cerut de soție fix un an mai târziu. Și la încă un an am făcut nunta”, povestea la un moment dat cântăreața.