Luna trecută, Denver Dodd, nepotul bătrânei a postat o poză cu bunica lui, cum arăta aceasta în tinerețe, cu mesajul: „Bunica mea arăta în tinerețe ca Scarlet Johansson”. Imaginea s-a viralizat rapid și mulți internauți au confirmat asemănarea, chiar și starul din „Captain America: Civil War”. „Geraldine, am fost invadată cu mail-uri și mesaje în care mi se spunea despre asemănarea dintre noi. A trebuit să mă uit și eu pesonal la poză. Vreau să te cunosc personal. Hai să bem ceva, Geraldine”, i-a spus Johansson într-o înregistrare video.

Starul de la Hollywood i-a propus  lui Geraldine  chiar să o însoțească la premiera filmului ei „Rough NIght”, iar bătrânica a acceptat fără să stea pe gânduri. „A spus da, fără să respire. Cine ar refuza-o pe Scarlett?”, a declarat Denver pentru revista Time.

Mai mult, femeie în vârstă de 72 de ani chiar i-a lansat o provocare actriței. „Voi bea cu ea și voi vedea dacă pot să o îmbăt să o bag sub masă. Trebuie să mă ia ușor. Sunt cu 40 de ani mai în vârstă decât ea”, a spus bătrâna.

Nepotul femeii este și el foarte entuziasmat și fericit pentru ceea ce i se întâmplă bunicii sale. „E un sentiment minunat  să știi că cineva care merită puțină atenție, ca bunica mea, va avea parte de o astfel de experiență”, a spus Denver.

Citește și: Puștiul din „Karate Kid” este azi un bărbat frumos. El a făcut furori cu ultima sa apariție. Arată incredibil de bine la 55 de ani